Deze sterren presenteren de MTV EMA's

Karen Luiken-12 november 2021 om 04:55

Het is bijna zover. Over twee dagen barst het grote MTV EMA-spektakel los in Boedapest. De artiesten die tussen het uitreiken van de prijzen door zullen optreden, zijn inmiddels bekend. Hoog tijd dus om de presentatoren aan te kondigen.

Net als ieder ander jaar zijn er ook dit jaar verschillende wereldsterren die een award uit mogen reiken. MTV heeft bekendgemaakt dat dit niemand minder dan popster Rita Ora, supermodel Winnie Harlow en de internationale muzikant en producer Ryan Tedder van OneRepublic zijn. Maar ook WWE-superster Drew McIntyre, de internationale singer-songwriter en acteur Olly Alexander, de internationale DJ en producer Joel Corry en de Braziliaanse ster en zanger Manu Gavassi krijgen deze eer.

De artiesten zijn samen met Ed Sheeran, Imagine Dragons, J.I.D., Maluma, Måneskin, Kim Petras, YUNGBLUD, Griff, girl in red, OneRepublic en presentatrice Saweetie aanwezig bij het evenement.

De MTV EMA’s worden zondag om 21.00 live uitgezonden op MTV.

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer