Deze sterren presenteren de MTV EMA's

Karen Luiken-12 november 2021 om 04:55

Het is bijna zover. Over twee dagen barst het grote MTV EMA-spektakel los in Boedapest. De artiesten die tussen het uitreiken van de prijzen door zullen optreden, zijn inmiddels bekend. Hoog tijd dus om de presentatoren aan te kondigen.

Net als ieder ander jaar zijn er ook dit jaar verschillende wereldsterren die een award uit mogen reiken. MTV heeft bekendgemaakt dat dit niemand minder dan popster Rita Ora, supermodel Winnie Harlow en de internationale muzikant en producer Ryan Tedder van OneRepublic zijn. Maar ook WWE-superster Drew McIntyre, de internationale singer-songwriter en acteur Olly Alexander, de internationale DJ en producer Joel Corry en de Braziliaanse ster en zanger Manu Gavassi krijgen deze eer.

De artiesten zijn samen met Ed Sheeran, Imagine Dragons, J.I.D., Maluma, Måneskin, Kim Petras, YUNGBLUD, Griff, girl in red, OneRepublic en presentatrice Saweetie aanwezig bij het evenement.

De MTV EMA’s worden zondag om 21.00 live uitgezonden op MTV.

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer