Dit 'Temptation Island'-koppel is uit elkaar

Karen Luiken-12 november 2021 om 04:49

Twee kandidaten die vorig jaar als vrijgezel deelnamen aan ‘Temptation Island’ en na dat programma de liefde bij elkaar vonden, zijn niet langer samen. Verleiders Anne Zwart en Bowy van Dam laten via social media weten dat ze ieder hun eigen weg gaan.

“Anne en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. We zijn goed uit elkaar gegaan en wensen elkaar nog het allerbeste”, aldus Bowy. “Verder willen we jullie vragen om ons de komende tijd even de ruimte te geven om dit te verwerken.”

Een tijdje terug praatten de twee nog vol liefde over elkaar. Anne vertelde dat Bowy haar meteen opviel toen ze hem leerde kennen tijdens ‘Temptation Island’. De vonk sloeg volgens haar direct over. “Toen hij zijn verhaaltje deed, vertelde hij dat hij techno dj is. Ik hou zelf ook heel erg van techno, dus ik liep na de repetities gelijk naar hem toe. We hadden een heel leuk gesprek.”

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Ontdek meer