Dit 'Temptation Island'-koppel is uit elkaar

Karen Luiken-12 november 2021 om 04:49

Twee kandidaten die vorig jaar als vrijgezel deelnamen aan ‘Temptation Island’ en na dat programma de liefde bij elkaar vonden, zijn niet langer samen. Verleiders Anne Zwart en Bowy van Dam laten via social media weten dat ze ieder hun eigen weg gaan.

“Anne en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. We zijn goed uit elkaar gegaan en wensen elkaar nog het allerbeste”, aldus Bowy. “Verder willen we jullie vragen om ons de komende tijd even de ruimte te geven om dit te verwerken.”

Een tijdje terug praatten de twee nog vol liefde over elkaar. Anne vertelde dat Bowy haar meteen opviel toen ze hem leerde kennen tijdens ‘Temptation Island’. De vonk sloeg volgens haar direct over. “Toen hij zijn verhaaltje deed, vertelde hij dat hij techno dj is. Ik hou zelf ook heel erg van techno, dus ik liep na de repetities gelijk naar hem toe. We hadden een heel leuk gesprek.”

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer