Tranen vloeien rijkelijk in nieuwe trailer 'Selling Sunset'

Karen Luiken-12 november 2021 om 04:28

Heel veel tranen, twee nieuwe gezichten en nog veel meer luxe huizen. Dat is wat je mag verwachten van het vierde seizoen van ‘Selling Sunset’. In aanloop naar de lancering, die over exact twaalf dagen plaatsvindt, deelt Netflix een gloednieuwe trailer.

Het voorproefje geeft een aardig beeld van wat we kunnen verwachten. Zo zien we dat Jason Oppenheim, eigenaar van het makelaarsbureau dat in de show centraal staat, een bijzondere aankondiging doet. Hij heeft niet één, maar twee nieuwe dames aangenomen.

De Mexicaans-Amerikaanse soapster Vanessa Villela is er daar een van en zij lijkt geen al te goede band met Mary op te bouwen. Het andere nieuwe gezicht is Emma Hernan, die een aantal taken van Christine op zich zal nemen. Maar of diva Christine daar blij mee zal zijn?

Andere castleden die in de trailer terugkeren, zijn Heather, Maya en Chrishell. Laatstgenoemde vormt sinds kort een koppeltje met Jason Oppenheim. Hopelijk krijgen we daar ook iets van te zien.

Het vierde seizoen van ‘Selling Sunset’ verschijnt op 24 november op Netflix.

Netflix komt met bizarre show: 'How to Build a Sex Room'

Karen Luiken-26 juni 2022 om 08:42

‘Million Dollar Beach House’, ‘Selling Sunset’, ‘Interior Design Masters’. Zomaar wat titels op Netflix die alles te maken hebben met luxe huizen en interieur. Mag het voor jou wat pikanter? Dan komt de streamingsdienst nu met de ideale show voor jou: ‘How to Build a Sex Room’.

In ‘How to Build a Sex Room’ helpt interieurontwerpster Melanie Rose koppels met het transformeren van huizen. Niet zoals je dat in de alledaagse interieurprogramma’s ziet, maar met een beetje meer pit. Zeg maar gerust heel veel meer pit.

De bedoeling van de show - en de titel zegt het natuurlijk al - is dat stelletjes hun ultieme sekskamer realiseren. “Als mensen ‘Sex Room’ horen, denken ze meteen aan iets walgelijks”, vertelt Melanie Rose in een onlangs verschenen trailer. “Maar als ik ze ontwerp, kunnen ze ook mooi zijn. Het kunnen plekken zijn waar koppels hun diepste fantasieën kunnen verkennen.”

In de realityserie komen verschillende erotische renovaties langs. Van een geheime rock-‘n-roll-kerker tot een stomend hete spa. ‘How to Build a Sex Room’ is vanaf 8 juli te zien!

Spin-off 'Stranger Things' wordt heel anders dan serie

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:20

‘Stranger Things’ krijgt een spin-off. Het project heeft nog geen titel en veel details zijn er nog niet, maar de bedenkers Matt en Ross Duffer laten in een gesprek met Variety wel vast doorschemeren dat het heel anders gaat worden dan we van de show gewend zijn.

Hoewel het vierde seizoen nog in volle gang is en er een vijfde op komst is, zijn de Duffer-broers ondertussen ook druk bezig met de aankomende spin-off. Een spin-off waarvan we niet moeten verwachten dat-ie heel erg op ‘Stranger Things’ gaat lijken. “We vroegen ons af of dit iets is wat we ook zouden maken als het niks te maken had met ‘Stranger Things’”, zegt Matt Duffer. En het antwoord daarop is een dikke vette ja. “We zijn er heel enthousiast over.”

De makers verwachten met de spin-off aan de slag te gaan zodra de overige ‘Stranger Things’-projecten in de afrondfase zitten.

Ontdek meer