Demi Lovato wil met alien daten

Karen Luiken-12 november 2021 om 04:43

Lukt het jou niet om in een mens de perfecte match te vinden? Demi Lovato heeft hetzelfde probleem en lijkt een oplossing te hebben gevonden. De artiest wil met een alien daten. “Ik ben mensen zo zat”, vertelt de non-binaire Demi tijdens een interview voor het programma ‘Face to Face’ met Becky G.

Het muzikale talent, dat wil worden aangesproken met de voornaamwoorden hen of hun, zegt dat er contact is geweest met een alien. Niet zoals in de film ‘E.T.’, maar toch. “Door te mediteren en naar boven te kijken, heb ik dingen in de lucht gezien die ik aan het begin van de meditatie nog niet zag”, aldus Demi.

De artiest zegt ook dat als er een alien zou zijn die aan alle datingcriteria zou voldoen, hen met het wezen zou willen daten. “Ik ben de mensen zo zat. Ik ben de mensen en hun menselijke onzin beu. Breng me een alien!"

Het is niet de eerste keer dat Lovato over aliens praat. Eerder zei de artiest al dat we de volgens Demi denigrerende term ‘aliens’ niet langer zouden moeten gebruiken voor buitenaardse wezens. Veel mensen zeggen dat de wezens slecht zijn en kwade bedoelingen hebben, maar daar is volgens de wereldster niets van waar. “Als er iets in het heelal leeft dat zoiets zou willen doen, zou het allang gebeurd zijn.”

EOTB-ster Jørney stond op punt van barsten bij ontdekken zwangerschap

Karen Luiken-26 november 2021 om 13:14

Het kan nu ieder moment gebeuren: ‘Ex On The Beach’-ster Jørney is 37 weken zwanger en zal zeer binnenkort haar eerste kindje verwelkomen. In een bericht op Instagram blikt ze terug op de afgelopen maanden, die voor diepe dalen maar ook grote hoogtepunten hebben gezorgd.

Dat haar zwangerschap zo snel zou gaan, had Jørney nooit verwacht. Sterker nog: ze ging ervan uit dat de afgelopen acht maanden de langste acht maanden van haar leven zouden worden. “Stel je voor dat je de meest ongelooflijke vakantie van je leven boekt en dan de opwinding om er acht maanden op te moeten wachten. Vermenigvuldig dat gevoel met ongeveer 75 miljoen en je kunt je goed voorstellen hoe het voelt om op je baby te wachten”, aldus de realityster.

“Ik was zo opgewonden, nerveus en bang dat ik op het punt stond te barsten. Maar toen ik eenmaal over de schok en opwinding van het zwanger zijn heen was, werd mijn leven vrijwel weer normaal. Ik bleef werken, sporten leuke dingen doen en voor ik het wist was ik 30 weken zwanger.”

Inmiddels zit ze op 37 weken en kan de kleine ieder moment komen. Jørney zal dus binnen no time moeder zijn, net zoals Odim straks vader wordt. De twee gaan het kindje alleen niet als koppel opvoeden; begin deze maand gingen ze (niet voor de eerste keer) uit elkaar.

Zus van 'Mean Girls'-ster op 46-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-26 november 2021 om 04:56

Verschrikkelijk nieuws voor ‘Mean Girls’-actrice Lacey Chabert. De brunette laat via Instagram weten dat haar zus op 46-jarige leeftijd is overleden.

“Mijn mooie zus Wendy. Onze harten zijn verbrijzeld in een miljoen stukjes waarvan ik niet weet hoe we ze in elkaar zullen zetten nu je er niet meer bent”, aldus de actrice in een emotioneel bericht. “We houden meer van je en aanbidden je meer dan we ooit kunnen zeggen. Dat zullen we voor altijd blijven doen. Het schokkende verlies heeft ons gebroken achtergelaten.”

Lacey schrijft dat haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn zonder haar zus. “Maar we houden vast aan de belofte dat we in de eeuwigheid weer samen zullen zijn.”

In een ander bericht bedankt Lacey haar fans voor alle steun die ze heeft ontvangen. “Ik dank jullie uit de grond van mijn hart voor jullie liefde in deze verwoestende tijd. Ik heb jullie berichten gelezen en ze hebben me diep geraakt. Er is zoveel dat ik met jullie wil delen over mijn hilarische, gulle, meest goedhartige zus Wendy en dat zal ik over een tijdje ook doen.”

Ontdek meer