Demi Lovato wil met alien daten

Karen Luiken-12 november 2021 om 04:43

Lukt het jou niet om in een mens de perfecte match te vinden? Demi Lovato heeft hetzelfde probleem en lijkt een oplossing te hebben gevonden. De artiest wil met een alien daten. “Ik ben mensen zo zat”, vertelt de non-binaire Demi tijdens een interview voor het programma ‘Face to Face’ met Becky G.

Het muzikale talent, dat wil worden aangesproken met de voornaamwoorden hen of hun, zegt dat er contact is geweest met een alien. Niet zoals in de film ‘E.T.’, maar toch. “Door te mediteren en naar boven te kijken, heb ik dingen in de lucht gezien die ik aan het begin van de meditatie nog niet zag”, aldus Demi.

De artiest zegt ook dat als er een alien zou zijn die aan alle datingcriteria zou voldoen, hen met het wezen zou willen daten. “Ik ben de mensen zo zat. Ik ben de mensen en hun menselijke onzin beu. Breng me een alien!"

Het is niet de eerste keer dat Lovato over aliens praat. Eerder zei de artiest al dat we de volgens Demi denigrerende term ‘aliens’ niet langer zouden moeten gebruiken voor buitenaardse wezens. Veel mensen zeggen dat de wezens slecht zijn en kwade bedoelingen hebben, maar daar is volgens de wereldster niets van waar. “Als er iets in het heelal leeft dat zoiets zou willen doen, zou het allang gebeurd zijn.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer