Demi Lovato wil met alien daten

Karen Luiken-12 november 2021 om 04:43

Lukt het jou niet om in een mens de perfecte match te vinden? Demi Lovato heeft hetzelfde probleem en lijkt een oplossing te hebben gevonden. De artiest wil met een alien daten. “Ik ben mensen zo zat”, vertelt de non-binaire Demi tijdens een interview voor het programma ‘Face to Face’ met Becky G.

Het muzikale talent, dat wil worden aangesproken met de voornaamwoorden hen of hun, zegt dat er contact is geweest met een alien. Niet zoals in de film ‘E.T.’, maar toch. “Door te mediteren en naar boven te kijken, heb ik dingen in de lucht gezien die ik aan het begin van de meditatie nog niet zag”, aldus Demi.

De artiest zegt ook dat als er een alien zou zijn die aan alle datingcriteria zou voldoen, hen met het wezen zou willen daten. “Ik ben de mensen zo zat. Ik ben de mensen en hun menselijke onzin beu. Breng me een alien!"

Het is niet de eerste keer dat Lovato over aliens praat. Eerder zei de artiest al dat we de volgens Demi denigrerende term ‘aliens’ niet langer zouden moeten gebruiken voor buitenaardse wezens. Veel mensen zeggen dat de wezens slecht zijn en kwade bedoelingen hebben, maar daar is volgens de wereldster niets van waar. “Als er iets in het heelal leeft dat zoiets zou willen doen, zou het allang gebeurd zijn.”

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer