Spider-Man komt deze maand naar Marvel's Avengers

Nico De Greef-11 november 2021 om 18:42

Square Enix heeft bekend gemaakt dat Spider-Man op 30 november naar Marvel's Avengers komt voor PlayStation-spelers. Een trailer voor een aanstaand in-game evenement toont een eerste blik op de populaire webslingeraar.

Goed nieuws voor fans van de multiplayer game Marvel's Avengers. Op 30 november wordt een update uitgerold die een hoop nieuwe dingen aan de game toevoegt, waaronder ook de langverwachte komst van Spider-Man als speelbaar karakter.

Spider-Man is de vierde Marvel-held die op een jaar tijd aan Marvel's Avengers wordt toegevoegd. Eerder kwamen al de personages Hawkeye, Kate Bischop en Black Panther naar de game vergezeld met hun eigen uitbreidingen. In tegenstelling tot voorgaande DLC, zal Spider-Man niet worden geïntroduceerd via missies die deel uit maken van de algemene verhaallijn, maar via een speciaal in-game evenement dat enkel beschikbaar is voor PlayStation-spelers. Dit komt omdat Sony de rechten van het Marvel-personage in handen heeft.

In het Spider-Man: With Great Power Hero Event moet Peter Parker samenwerken met de Avengers om te voorkomen dat A.I.M (Advanced Idea Mechanics) een gevaarlijke nieuwe technologie verwerft waarmee ze hun synthoid-leger onverslaanbaar kunnen maken. Terwijl hij zijn best doet om zijn identiteit te bewaren, sluit Spider-Man een vriendschap met Ms. Marvel en Black Widow en worstelt hij met de nieuwe dynamiek van het werken met een team.

Benieuwd hoe Spider-Man eruit ziet in Marvel's Avengers? Klik dan snel op onderstaande trailer!

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer