Spider-Man komt deze maand naar Marvel's Avengers

Nico De Greef-11 november 2021 om 18:42

Square Enix heeft bekend gemaakt dat Spider-Man op 30 november naar Marvel's Avengers komt voor PlayStation-spelers. Een trailer voor een aanstaand in-game evenement toont een eerste blik op de populaire webslingeraar.

Goed nieuws voor fans van de multiplayer game Marvel's Avengers. Op 30 november wordt een update uitgerold die een hoop nieuwe dingen aan de game toevoegt, waaronder ook de langverwachte komst van Spider-Man als speelbaar karakter.

Spider-Man is de vierde Marvel-held die op een jaar tijd aan Marvel's Avengers wordt toegevoegd. Eerder kwamen al de personages Hawkeye, Kate Bischop en Black Panther naar de game vergezeld met hun eigen uitbreidingen. In tegenstelling tot voorgaande DLC, zal Spider-Man niet worden geïntroduceerd via missies die deel uit maken van de algemene verhaallijn, maar via een speciaal in-game evenement dat enkel beschikbaar is voor PlayStation-spelers. Dit komt omdat Sony de rechten van het Marvel-personage in handen heeft.

In het Spider-Man: With Great Power Hero Event moet Peter Parker samenwerken met de Avengers om te voorkomen dat A.I.M (Advanced Idea Mechanics) een gevaarlijke nieuwe technologie verwerft waarmee ze hun synthoid-leger onverslaanbaar kunnen maken. Terwijl hij zijn best doet om zijn identiteit te bewaren, sluit Spider-Man een vriendschap met Ms. Marvel en Black Widow en worstelt hij met de nieuwe dynamiek van het werken met een team.

Benieuwd hoe Spider-Man eruit ziet in Marvel's Avengers? Klik dan snel op onderstaande trailer!

Zesde seizoen Fall Guys krijgt een feest-thema

Nico De Greef-24 november 2021 om 14:17

Ontwikkelaar Mediatonic heeft het zesde seizoen van Fall Guys onthuld. Het nieuwe seizoen zal van start gaan op 30 november en krijgt een feest-thema.

Na een maandenlange tocht door de jungle mogen Fall Guys-spelers zich opmaken voor een seizoen vol festiviteiten. Op 30 november wordt Party Spectacular gelanceerd, het nieuwste seizoen van Fall Guys dat zoals de naam al verklapt, helemaal in het teken staat van feesten!

Zo zal het seizoen cosmetische items bevatten in het thema van onder andere carnaval en het circus. In totaal zal het seizoen meer dan 25 nieuwe kostuums met zich meebrengen en kunnen spelers aan de slag met 5 nieuwe speelbare rondes. Nieuwe obstakels in de rondes zijn onder meer trapezes waar spelers aan kunnen slingeren en grote buizen die snelreizen door de levels mogelijk maakt. Het Fame Path, waarlangs spelers beloningen kunnen vrijspelen, zal wederom uit 50 levels bestaan.

Het zesde seizoen van Fall Guys gaat volgende week van start en is nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Een versie van het spel voor Xbox-consoles en Switch is momenteel in ontwikkeling maar heeft nog geen releasedatum.

Fall Guys Seizoen 6 cinematic trailer:

Fall Guys Seizoen 6 gameplay trailer:

Ubisoft bouwt eigen pretpark in Frankrijk!

Dieter Blarinckx-21 november 2021 om 09:50

Ubisoft, de bekende gamestudio achter o.a. de Assassin’s Creed-games, heeft bevestigd dat ze plannen hebben voor een eigen pretpark in Frankrijk. Méér zelfs, ze zijn momenteel al bezig aan een eerste Ubisoft Entertainment Center, dat zal openen in 2025 in Zuid-Frankrijk!

Ubisoft maakt videogames en wil dan ook bezoekers helemaal onderdompelen in de wondere wereld van gaming. Bedoeling is dat bezoekers een meeslepende ervaring beleven, die hun helemaal transporteert naar de wereld van hun favoriete games. Het Ubisoft Entertainment Center is een eerste stap in die richting. Vanaf 2025 kunnen bezoekers in de buurt van Montpellier op avontuur in de gamewereld van Ubisoft. Ook hebben ze plannen om later een geheel eigen en dedicated pretpark te bouwen in Frankrijk.

Ubisoft leverde fantastische en succesvolle games zoals Far Cry, Prince of Persia, Just Dance, Watch Dogs, Rayman, Assassin’s Creed en Beyond Good & Evil.

Ontdek meer