Parfum Billie Eilish binnen no time uitverkocht

Karen Luiken-11 november 2021 om 15:20

Iedereen wil naar Billie Eilish ruiken. De zangeres bracht gisteren haar eigen parfum uit, maar nog geen dag nadat het product live ging, is het alweer uitverkocht. Veel fans blijven teleurgesteld achter.

Billie maakte eind vorige maand bekend dat ze met een nieuw luchtje zou komen. “Dit is de geur waar ik al jaren naar op zoek ben”, aldus de zangeres. “Dit is mijn favoriete geur in de hele wereld. Parfum is altijd een groot deel van mijn leven geweest en het is een droom die uitkomt dat ik mijn ideeën nu tot leven kan brengen.”

Volgens de artiest was het maken van haar eigen luchtje één van de meest opwindende dingen die ze ooit heeft gedaan. Ze heeft een zoete geur weten te creëren door zoete bloemblaadjes met noten van mandarijn en rood fruit te combineren. Hoewel fans het resultaat voor de release nog niet hebben kunnen ruiken, kochten ze de parfum massaal in. Er was zelfs zoveel animo voor, dat het luchtje in nog geen 24 uur compleet was uitverkocht.

De voorraad wordt binnenkort weer aangevuld. Vooralsnog kunnen alleen liefhebbers uit de Verenigde Staten het product kopen, maar hopelijk komt daar snel verandering in.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer