'Sex Education'-actrice deelt ideeën over vierde seizoen

Karen Luiken-11 november 2021 om 11:12

Het derde seizoen van ‘Sex Education’ staat nu al een tijdje op Netflix. Hoogstwaarschijnlijk heb je de afleveringen allemaal al gezien. Misschien zelfs wel twee keer. Het is dus wachten op het vierde seizoen, waarvan we inmiddels weten dat ‘ie er gaat komen. De enige vraag die nog rest is: waar gaat het over? Actrice Aimee Lou Wood, die het gelijknamige personage Aimee speelt, deelt haar ideeën (en hint op een mogelijk einde van de serie).

Aan het einde van het derde seizoen zien we hoe Aimee haar relatie met Steve verbreekt en langzaam haar zelfvertrouwen terugwint na een vervelend incident. Wat er met haar in het vierde seizoen zal gebeuren, is nog niet bekend. “Ik wil heel graag weten wat er met haar gaat gebeuren”, zegt Aimee volgens Radio Times. “Ik denk dat het raar wordt omdat Moordale weg is. Het zal heel anders zijn dan hoe het was. Waarschijnlijk op een goede manier, want ik merk dat de personages opgroeien. Seizoen drie voelde een stuk volwassener aan en ik denk dat het in het vierde seizoen nog verder gaat.”

Maar wat komt er ná dat vierde seizoen? Komt er überhaupt nog een nieuw vervolg? Moordale verdwijnt immers en de studenten gaan hun laatste jaar in. “Er is een deel van mij dat dit altijd zou kunnen blijven doen, maar er is ook iets in mij dat zegt: nee, we moeten andere dingen gaan doen”, aldus Aimee. “Het is lastig, omdat het waarschijnlijk dichter bij het einde is dan bij het begin. Dat is triest, maar het kan ook positief zijn. Ik denk altijd dat je fans moet laten verlangen naar meer.”

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer