'Sex Education'-actrice deelt ideeën over vierde seizoen

Karen Luiken-11 november 2021 om 11:12

Het derde seizoen van ‘Sex Education’ staat nu al een tijdje op Netflix. Hoogstwaarschijnlijk heb je de afleveringen allemaal al gezien. Misschien zelfs wel twee keer. Het is dus wachten op het vierde seizoen, waarvan we inmiddels weten dat ‘ie er gaat komen. De enige vraag die nog rest is: waar gaat het over? Actrice Aimee Lou Wood, die het gelijknamige personage Aimee speelt, deelt haar ideeën (en hint op een mogelijk einde van de serie).

Aan het einde van het derde seizoen zien we hoe Aimee haar relatie met Steve verbreekt en langzaam haar zelfvertrouwen terugwint na een vervelend incident. Wat er met haar in het vierde seizoen zal gebeuren, is nog niet bekend. “Ik wil heel graag weten wat er met haar gaat gebeuren”, zegt Aimee volgens Radio Times. “Ik denk dat het raar wordt omdat Moordale weg is. Het zal heel anders zijn dan hoe het was. Waarschijnlijk op een goede manier, want ik merk dat de personages opgroeien. Seizoen drie voelde een stuk volwassener aan en ik denk dat het in het vierde seizoen nog verder gaat.”

Maar wat komt er ná dat vierde seizoen? Komt er überhaupt nog een nieuw vervolg? Moordale verdwijnt immers en de studenten gaan hun laatste jaar in. “Er is een deel van mij dat dit altijd zou kunnen blijven doen, maar er is ook iets in mij dat zegt: nee, we moeten andere dingen gaan doen”, aldus Aimee. “Het is lastig, omdat het waarschijnlijk dichter bij het einde is dan bij het begin. Dat is triest, maar het kan ook positief zijn. Ik denk altijd dat je fans moet laten verlangen naar meer.”

'La Casa de Papel'-personage Berlin krijgt eigen spin-off

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:24

De allerlaatste afleveringen van het allerlaatste seizoen van ‘La Casa de Papel’ verschijnen over twee dagen op Netflix. Ben je bang dat je het daarna de rest van je leven zonder de opvallende personages uit de serie moet doen? Hoeft niet. Er komt een spin-off van de show en die staat helemaal in het teken van Berlin.

Acteur Pedro Alonso heeft het karakter jarenlang gespeeld en zal hoogstwaarschijnlijk ook voor de spin-off die rol weer op zich nemen. “Het is een gedenkwaardig moment, want het is het einde van de ene cyclus en het begin van een andere”, aldus de ster, doelend op het slotstuk van ‘La Casa de Papel’ en de start van de nieuwe spin-off.

Waar het verhaal precies over zal gaan, is nog niet bekend. We vermoeden dat het zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook haast wel, aangezien Berlin vroeg in die serie overlijdt aan de gevolgen van kanker.

De spin-off staat gepland voor 2023.

Zien: gloednieuwe trailer 'And Just Like That'

Karen Luiken-01 december 2021 om 09:58

Fans van ‘Sex And The City’ krijgen een vervroegd kerstcadeautje. Ze worden door HBO Max getrakteerd op de gloednieuwe (en officiële) trailer van de revival van de hitshow ‘And Just Like That’.

Op de beelden zien we dat de hoofdpersonen Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) nog steeds dikke vriendinnen zijn. Ze zijn een paar jaar ouder geworden, maar leiden nog steeds het luxe leventje dat ze in de originele serie ook al leefden. Mr. Big is weer in the picture, Charlotte is still happy met haar man Harry en ook Steve Brady is na al die tijd nog steeds van de partij.

Het trio zet hun dramatische en hectische leven in New York City dus voort, maar doen dat wel zonder Kim Cattrall, die Samantha Jones speelde. Wie nog wel een rol heeft is Willie Garson, die je misschien beter kent als Stanford Blatch. De acteur zal het resultaat alleen zelf nooit te zien krijgen. Hij overleed onlangs op 57-jarige leeftijd.

‘And Just Like That’ verschijnt op 9 december op HBO Max. De show bestaat uit tien afleveringen.

Ontdek meer