Paul Rudd verkozen tot meest sexy man van 2021

Dieter Blarinckx-11 november 2021 om 09:04

De 52-jarige acteur Paul Rudd, vooral bekend van zijn rol in de ‘Ant-Man’-films, is onlangs uitgeroepen tot de meest sexy man van dit jaar. Daarmee neemt hij de fakkel over van Michael B. Jordan, die zich in 2020 de meest sexy man ter wereld mocht noemen.

“Dit is geen valse bescheidenheid. Er zijn zoveel mensen die deze titel meer verdienen dan ik”, vertelde hij aan de Amerikaanse pers.

“Ik hoop dat ik nu eindelijk uitgenodigd ga worden voor al die sexy diners met George Clooney, Brad Pitt en Michael B. Jordan. Ik ga helemaal niet bescheiden zijn. Ik laat zelfs visitekaartjes maken”, voegt hij er nog al lachend aan toe.

Proficiat Paul!

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer