Martien Meiland open over liefdesleven

Karen Luiken-11 november 2021 om 07:06

Martien Meiland heeft het hartstikke druk, maar vindt tussen de bedrijven door ook tijd voor zijn liefdesleven. De kasteelheer vertelt in een gesprek met het blad Weekend dat hij een date heeft gehad met een andere man. Enne, dat is geen onbekende.

Nederlandse televisiekijkers zouden de man in kwestie kunnen kennen. Het gaat namelijk om Danny uit ‘Married At First Sight’, een soort ‘Blind Getrouwd’. Hij en Martien hebben samen een afspraakje gehad en daarvan is zelfs een kiekje te bewonderen op Instagram.

“We gingen gewoon gezellig wat drinken, en ik dacht: misschien is hij écht leuk. Ik vind het echt een heel leuke jongen. Hij is ook op mijn feest geweest toen ik 60 werd”, aldus Martien.

Die date is inmiddels een half jaar geleden en tot nu toe is het daarbij gebleven. Het is dus niks serieus geworden, maar daar kan volgens de realityster verandering in komen. “Dat komt misschien nog wel. We zien wel hoe het loopt. Want meid, ik heb het zó druk. Ik kom nergens aan toe.”

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer