Met dit liedje start Adele ál haar concerten

Karen Luiken-11 november 2021 om 06:58

Fans die ooit een concert van Adele hebben bijgewoond, zullen het misschien gemerkt hebben. Er is één liedje waar de Britse zangeres al haar concerten mee opent. En hoeveel nieuwe nummers ze ook maakt, deze klassieker zal áltijd de start van haar show blijven markeren.

In een interview met Oprah Winfrey, dat zondag wordt uitgezonden maar waar Amerikaanse media nu al voorfragmenten van delen, vertelt Adele dat het gaat om een song die ze in 2015 maakte. “Ik begin altijd met Hello”, aldus de zangeres. “Het zou een beetje raar zijn als ik dat halverwege de set doe. Dus ja, daarom start ik er maar mee.”

Ze legt uit dat ‘Hello’ het begin was van een zoektocht naar zichzelf. “Toen ik het schreef, was het een soort ode aan mezelf: aan de kleinere ik, de jongere ik en aan mezelf in de toekomst. Het is een liedje waarmee ik zeg: je bent er nog steeds. Dat ik er nog steeds ben en nog steeds besta in elk aspect van het leven.”

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer