Dour komt met XXL-editie: week lang feesten!

Karen Luiken-10 november 2021 om 13:09

De herfst is halverwege en de winter moet nog aanbreken, maar dat weerhoudt ons er niet van nu al reikhalzend uit te kijken naar de zomer. Reden? Dour keert terug met een XXL-editie en de voorlopige line-up is nu al fantastisch!

Dour wordt komend jaar gehouden van woensdag 13 tot zondag 17 juli. Is dat niet lang genoeg voor jou? Dan hebben we goed nieuws. Nog voor het officiële evenement van start gaat, vindt namelijk Dour CampFest plaats.

Het wordt gezien als een driedaagse voorbereiding op de start van Dour Festival en geeft diehard feestliefhebbers de kans om rustig op te starten voor ze zich onderdompelen in een wereld met 8 podia en 250 artiesten. De toegang tot Dour CampFest is gratis voor iedereen die een kaartje van vijf dagen voor Dour Festival koopt. Oftewel: je krijgt een week lang feest voor de prijs van een midweek. Win-win!

Goed, even terug naar die 8 podia en 250 artiesten. Want ook dat is natuurlijk een vermelding waard. Hoewel de complete line-up nog even op zich laat wachten, heeft de festivalorganisatie fans wel vast een opwarmertje gegeven.

Zo weten we inmiddels dat Angèle, Amelie Lens en Flume dit jaar op het affiche prijken. Net als Avalon Emerson, ascendant vierge, black midi, The Blessed Madonna, FLOHIO, Folamour, GoldLink, Honey Dijon, Josman, Joy Orbison, Nubya Garcia, OBOY, Oklou, Princess Nokia, Reinier Zonneveld, Sherelle, Sleaford Mods en Sven Väth. De rest wordt later bekendgemaakt.

(Photo by Danny Howe on Unsplash)

Hype'O Dream maakt line-up compleet

Karen Luiken-26 mei 2022 om 10:50

De festivalzomer waar we zo lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken. Alle feestjes die twee jaar lang niet door hebben kunnen gaan, worden nu dubbel en dwars ingehaald. In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream.

Je moet er nog even geduld voor hebben, maar over een paar weken vormt Waregem het decor van een nieuwe editie van Hype’O Dream. Twee dagen lang kan er keihard gefeest worden op de muziek van de beste dj’s.

Verschillende artiesten werden eerder al aangekondigd, maar inmiddels is de line-up helemaal compleet. $hirak komt langs, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde. Maar ook Avarage Rob maakt zijn opwachting, net zoals Yves Deruyter, Yves V en Regi.

Een lijst met alle aanwezige artiesten check je hieronder.

WOO HAH! kondigt laatste tien namen aan

Karen Luiken-26 mei 2022 om 09:42- Foto:

Photo by Chase Fade on Unsplash

De line-up van WOO HAH! is compleet. Vandaag zijn de laatste tien namen aangekondigd en dat betekent dat het aftellen naar het festival nu écht kan beginnen.

Naast de al eerder aangekondigde namen Future, Dave en J. Cole zullen ook Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar, La$$a, Iliasopdebeat, Christian D, DDG en Trobi & Friends een optreden verzorgen.

Het reguliere programma is inmiddels dus rond, maar de organisatie van het festival zal binnenkort nog wel aankondigingen doen voor de Lil Cube-stage, waar nieuwe talenten de kans krijgen het podium te beklimmen.

Kaartjes voor het festival, dat dit keer in samenwerking met Rolling Loud wordt gehouden, zijn nog verkrijgbaar via de website van WOO HAH!

Ontdek meer