'Selling Sunset' krijgt een spin-off

Karen Luiken-10 november 2021 om 04:49

Maak je klaar voor meer drama, knappe makelaars en huizen waar je jaloers van wordt. ‘Selling Sunset’ keert terug met een spin-off! Dat nieuws wordt gemeld door Variety en gedeeld door Jason Oppenheim, eigenaar van het vastgoedbedrijf dat centraal staat in de Netflix-show.

In de spin-off zien we hoe Jason Oppenheim zijn bedrijf uitbreidt door een tweede kantoor in Newport Beach te openen. De grote baas maakt zijn opwachting in de reeks, net als Alexandra Hall, Austin Victoria en Brandi Marchall. Het is nog niet bekend of de originele cast - waaronder Christine, Heather, Chrishell en Maya - ook een rol krijgt.

Waar we de bekende dames wel in terug zullen zien, is het vierde seizoen van ‘Selling Sunset’. Dat gaat op 24 november in première. In de show worden opnieuw enorme villa’s in Los Angeles verkocht voor duizelingwekkende prijzen. Ook krijgen we (hopelijk) meer te zien van de opbloeiende romance tussen Chrishell en Jason. Zij vormen sinds kort een koppeltje.

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer