Theo uit 'You' speelde ook in deze Netflix-hit

Karen Luiken-10 november 2021 om 04:44

Wat heeft die Theo uit het derde seizoen van 'You' toch een bekend gezicht. Was dat ook wat jij dacht toen je de nieuwe afleveringen zag? Dat is niet zo gek. De acteur had namelijk ook een rol in een bekende filmreeks op Netflix.

Theo wordt in 'You' vertolkt door Dylan Arnold. Het personage heeft een aantal complexe rollen. Zo is hij de stiefzoon van Natalie, die Love in de eerste aflevering vermoordt omdat ze met Joe flirtte. Maar Theo is ook de zoon van Matthew, en daardoor automatisch de buurman van Love en Joe. Alsof dit nog niet voor genoeg problemen zorgt, heeft Theo ook nog eens een grote crush op Love.

Goed, dat terzijde. Terug naar waar we Dylan van kunnen kennen. Als je de 'After'-films op Netflix hebt gezien, zal hij je zeker bekend voorkomen. Daarin speelt hij namelijk Noah, het ex-vriendje van Tessa.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer