Theo uit 'You' speelde ook in deze Netflix-hit

Karen Luiken-10 november 2021 om 04:44

Wat heeft die Theo uit het derde seizoen van 'You' toch een bekend gezicht. Was dat ook wat jij dacht toen je de nieuwe afleveringen zag? Dat is niet zo gek. De acteur had namelijk ook een rol in een bekende filmreeks op Netflix.

Theo wordt in 'You' vertolkt door Dylan Arnold. Het personage heeft een aantal complexe rollen. Zo is hij de stiefzoon van Natalie, die Love in de eerste aflevering vermoordt omdat ze met Joe flirtte. Maar Theo is ook de zoon van Matthew, en daardoor automatisch de buurman van Love en Joe. Alsof dit nog niet voor genoeg problemen zorgt, heeft Theo ook nog eens een grote crush op Love.

Goed, dat terzijde. Terug naar waar we Dylan van kunnen kennen. Als je de 'After'-films op Netflix hebt gezien, zal hij je zeker bekend voorkomen. Daarin speelt hij namelijk Noah, het ex-vriendje van Tessa.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer