Temptations Joop onthult: wat gebeurde er tussen hem en Delphine?

Karen Luiken-10 november 2021 om 04:42

Kijkers van 'Temptation Island' zitten na het zien van de laatste aflevering maar met één vraag: wat is er allemaal gebeurd tijdens de dreamdates? Dat Jimi en Donna seks hebben gehad, is inmiddels bekend. Maar wat heeft er zich afgespeeld op de hotelkamer van Joop en Delphine?

We krijgen een antwoord. In een aflevering van RumagTV vertelt Joop wat er tijdens dat spannende afspraakje is gebeurd. Hij werd door Delphine meegevraagd op dreamdate en kreeg samen met haar de kans om in het luxueuze Double W hotel in Barcelona te slapen. De locatie was perfect, het uitzicht ook. Eigenlijk waren alle ingrediënten aanwezig voor de meest romantische date ooit. Een date die, zo verklapt Joop, niet is geëindigd met een vriendschappelijke knuffel.

"We hebben he gezellig gemaakt. We hebben een beetje gezoend", aldus Joop, die ook vertelt dat hij met Delphine onder de douche heeft gestaan. "Dat was met zwemkleding aan, maar dat zie je natuurlijk niet." Overige hand- en spandiensten (lees: hand- of mondwerk) zijn volgens Joop niet verricht. "We hebben alleen gezoend. Het is gewoon netjes gebleven."

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer