'Squid Game' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-09 november 2021 om 18:41

Het was natuurlijk te verwachten, maar 'Squid Game' komt binnenkort naar je toe met meer moorden, spellen en drama. De populaire Netflix-show is vernieuwd voor een tweede seizoen!

Het was eigenlijk niet de vraag óf er een nieuw seizoen zou worden aangekondigd, maar wanneer. Wel, dat is nu gebeurd. Regisseur Hwang Dong-hyuk heeft tegenover AP officieel bevestigd dat de nieuwe afleveringen er hoe dan ook gaan komen. “Het seizoen zit nu in mijn hoofd, ik ben ermee bezig. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wanneer en hoe het gaat gebeuren.”

Over specifieke details houdt de regisseur zijn lippen nog stijf op elkaar. Het enige wat hij wel wil melden – en dat wisten we eigenlijk al – is dat hoofdrolspeler Gi-Hun terug zal keren voor het vervolg.

Nieuwe 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 19:17

Knabbel en Babbel zijn terug met een spiksplinternieuw avontuur in 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' en ze zien er stralender uit dan ooit tevoren!

De gloednieuwe film 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' kan je vanaf nu bekijken via Disney+ en herintroduceert twee van de meest iconische Disneyfiguren: Knabbel en Babbel! Maar de film is helemaal niet zoals de animatieserie van weleer...

Knabbel en Babbel wonen ondertussen tussen de mensen en hun tekenfilmfiguren in het hedendaagse Los Angeles, maar hun leven ziet er heel anders uit dan vroeger. Nadat hun succesvolle tv-serie ‘Rescue Rangers’ decennia geleden stopte, gingen Knabbel en Babbel ieder hun eigen weg. Maar als een vriend uit de serie op mysterieuze wijze verdwijnt, duiken ze weer in de rol van detective om hem te vinden.

Stream 'm nu op Disney+!

Zien: Disney dropt trailer van nieuwe 'Baymax'-serie!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 15:43

Wie fan was van de animatiefilm ‘Big Hero 6’ gaan we nu héél blij maken! Disney heeft net de nieuwe trailer van de spin-off serie ‘Baymax!’ gedropt!

‘Baymax!’ zal de eerste animatieserie worden van Walt Disney Animation Studios voor Disney+. De serie zal verdergaan waar de film uit 2014 eindigde.

Vanaf 29 juni zal de serie te streamen zijn via Disney+. Check de trailer en poster hier:

Ontdek meer