JBL organiseert een laatste knallende silent disco: Leuven Edition!

Samuel Wornoo-10 november 2021 om 09:30

Een silent disco party van JBL op een exclusieve locatie in Leuven waar je alleen naartoe kan als je op onderzoek uitgaat. Met toffe dj’s die muziek door je earbuds laten knallen. Gezelligheid, vrienden en drankjes in overvloed. Jij kan erbij zijn, als je de datum 18 november vrijhoudt.

De silent disco party van JBL is geen gewone silent disco. Deze editie is alleen bedoeld voor de grootste speurneuzen. Want een kaartje kun je alleen bemachtigen als je wint. En daarvoor zal je een (online) speurtocht moeten uitzetten.

Tickets voor dit onmisbaar feestje zijn niet te koop, maar verdien je door GPS-coördinaten te verzamelen. Deze zijn te vinden op affiches, flyers, maar ook online bij TAGMAG en Topradio, bij Krëfel, bij influencers en zelfs de DJ’s.

Heb je een code in the pocket? Dan is het de bedoeling dat je die op deze website invoert. Hoe meer je er te pakken krijgt, hoe groter de kans op een entreekaartje. Heb jij de meeste codes verzameld, dan win je een duoticket, inclusief JBL oortjes. De moeite waard!

JBL regelt wireless earbuds en de rest van het feest, het enige wat jij moet doen is een ticket in je bezit krijgen en je tofste feestoutfit klaarleggen. Hopelijk zien we je dan op 18 november. Good luck!

(Photos by Laura Milano)

1
2

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer