Dit verdienen acteurs 'Never Have I Ever' (en ze willen meer)

Karen Luiken-09 november 2021 om 15:49

Als Netlix een groot succes beleeft aan de hit 'Neve Have I Ever', dan verdienen wij hetzelfde. Dat is wat castleden gedacht moeten hebben toen ze om een hoger salaris vroegen. Verschillende acteurs zijn volgens The Hollywood Reporter in onderhandeling voor loonsverhogingen.

Het gaat om Maitreyi Ramakrishnan (Devi), Darren Barnet (Paxton), Jaren Lewison (Ben), Richa Moorjani (Kamala), Lee Rodriguez (Fabiola) en Ramona Young (Eleanor). Zij zijn volgens een bron nog steeds in gesprek over hun salaris voor het derde seizoen.

Maitreyi, die uit 15.000 andere auditanten werd uitgekozen voor de hoofdrol, zou onderhandelen over een verhoging die haar scheidt van de rest van haar collega's. Ze verdiende voor het eerste seizoen 21.000 dollar per aflevering, en dat is minder dan sommige andere castleden. Voor het tweede seizoen werd het salaris verhoogd naar 26.250 dollar per aflevering. Ze kreeg toen ook een eenmalige bonus van 100.000 dollar.

Darren en Jaren, die Paxton en Ben spelen, verdienden respectievelijk 25.000 en 26.250 dollar per aflevering. Zij kregen geen bonus.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer