Dit verdienen acteurs 'Never Have I Ever' (en ze willen meer)

Karen Luiken-09 november 2021 om 15:49

Als Netlix een groot succes beleeft aan de hit 'Neve Have I Ever', dan verdienen wij hetzelfde. Dat is wat castleden gedacht moeten hebben toen ze om een hoger salaris vroegen. Verschillende acteurs zijn volgens The Hollywood Reporter in onderhandeling voor loonsverhogingen.

Het gaat om Maitreyi Ramakrishnan (Devi), Darren Barnet (Paxton), Jaren Lewison (Ben), Richa Moorjani (Kamala), Lee Rodriguez (Fabiola) en Ramona Young (Eleanor). Zij zijn volgens een bron nog steeds in gesprek over hun salaris voor het derde seizoen.

Maitreyi, die uit 15.000 andere auditanten werd uitgekozen voor de hoofdrol, zou onderhandelen over een verhoging die haar scheidt van de rest van haar collega's. Ze verdiende voor het eerste seizoen 21.000 dollar per aflevering, en dat is minder dan sommige andere castleden. Voor het tweede seizoen werd het salaris verhoogd naar 26.250 dollar per aflevering. Ze kreeg toen ook een eenmalige bonus van 100.000 dollar.

Darren en Jaren, die Paxton en Ben spelen, verdienden respectievelijk 25.000 en 26.250 dollar per aflevering. Zij kregen geen bonus.

Temptation-ster Rodanya bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:32

De ‘Temptation Island’-familie heeft er een nieuw lid bij. Rodanya en Morgan, die twee jaar geleden meededen aan het televisieprogramma, zijn de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Rodanya deelt het heugelijke nieuws via Instagram. Daar post ze een (onherkenbare) foto van haar kersverse dochtertje, dat Feyla Mae is genoemd. De kleine zag op 30 november het levenslicht.

Het meisje is het zusje van Levay. Hij kwam in januari 2020 ter wereld en is nu bijna twee jaar oud. Hoewel Rodanya lange tijd mysterieus deed over wie de vader was, bleek het achteraf om Morgan te gaan.

Terrortwin Esmee heeft compleet nieuw gezicht

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:45

Esmee Ipema, vooral bekend als terrortwin uit ‘Ex On The Beach’, heeft een compleet andere look. Niet in de vorm van een kapsel, haarkleur of make-up, maar een nieuw gezicht. Ze heeft flink aan zichzelf laten sleutelen.

De realityster is onder het mes geweest voor een aantal nieuwe ingrepen. “Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers”, schrijft Esmee. Ze gaat vanaf nu door het leven met ‘flat lips', volgens de brunette het tegenovergestelde van ‘duck’ lippen.

Maar daar blijft het niet bij, want ze heeft ook nog prikjes laten zetten in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. “Ik ben enorm tevreden, omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waarmaken.”

Bekijk hieronder het resultaat. Links is hoe het eerst was, rechts zie je de nieuwe Esmee.

Ontdek meer