Sluit de winter al skiënd af met Snowclash!

Samuel Wornoo-09 november 2021 om 15:36

Van 1-9 april 2022 organiseert Snowbite en Route Du Soleil in samenwerking met TAGMAG Snowclash. Deze epic skireis wordt dé perfecte afsluiter van de winter voor de Belgen! Geniet een week lang van après-ski, outdoor optredens, DJ’s, shows, vuur en spektakel in één van Europa’s mooiste skigebieden, Les Arcs, met meer dan 450 km pistes.

Er worden heel de week lang feestjes georganiseerd en DJ's als OSKI, 5NAPBACK, Michael Amani en meer zorgen voor vette deuntjes die jouw skivakantie compleet maken.

Elke dag worden er leuke en memorabele activiteiten aangeboden op en rond de piste. Samen met het riders, circus- en animatieteam worden spectaculaire en adembenemende shows voorzien tijdens Snowclash!

We nemen een volledige vrachtwagen aan kleurrijk materiaal mee om ook overdag het spektakelgehalte hoog te houden. Al deze activiteiten zijn vrij toegankelijk en gratis voor iedereen. Denk aan poolparty's, freestyle shows, mariokart... We hebben een aantal van Europa's beste skiërs en snowboarders uitgenodigd die tijdens de week enkele shows en demonstraties zullen geven!

Hoe schrijf je je in? Dat kan - enkel voor 16-plussers! - hier. Voor alle praktische info over de reis kan je de website bezoeken.

Wij zien je hopelijk terug in Les Arcs, tot dan!

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer