Sluit de winter al skiënd af met Snowclash!

Samuel Wornoo-09 november 2021 om 15:36

Van 1-9 april 2022 organiseert Snowbite en Route Du Soleil in samenwerking met TAGMAG Snowclash. Deze epic skireis wordt dé perfecte afsluiter van de winter voor de Belgen! Geniet een week lang van après-ski, outdoor optredens, DJ’s, shows, vuur en spektakel in één van Europa’s mooiste skigebieden, Les Arcs, met meer dan 450 km pistes.

Er worden heel de week lang feestjes georganiseerd en DJ's als OSKI, 5NAPBACK, Michael Amani en meer zorgen voor vette deuntjes die jouw skivakantie compleet maken.

Elke dag worden er leuke en memorabele activiteiten aangeboden op en rond de piste. Samen met het riders, circus- en animatieteam worden spectaculaire en adembenemende shows voorzien tijdens Snowclash!

We nemen een volledige vrachtwagen aan kleurrijk materiaal mee om ook overdag het spektakelgehalte hoog te houden. Al deze activiteiten zijn vrij toegankelijk en gratis voor iedereen. Denk aan poolparty's, freestyle shows, mariokart... We hebben een aantal van Europa's beste skiërs en snowboarders uitgenodigd die tijdens de week enkele shows en demonstraties zullen geven!

Hoe schrijf je je in? Dat kan - enkel voor 16-plussers! - hier. Voor alle praktische info over de reis kan je de website bezoeken.

Wij zien je hopelijk terug in Les Arcs, tot dan!

To do: Studio 100 lanceert belevingsexpo in Oostende!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:47

Van 8 juli tot en met 4 september kan je je in het Kursaal van Oostende helemaal onderdompelen in de wereld van Studio 100. Niet alleen met de bootcamp van K3, maar ook met de exclusieve Studio 100 belevingsexpo!

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Tickets zijn nu te koop via deze website! Een ticket voor de expo kost 16 euro, maar je kan ook een combi kopen (mét toegang tot de K3 bootcamp) voor 26 euro!

ABSOLUT geeft festivalliefhebbers de kans op een Tomorrowland-ervaring 

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:30

Over twee dikke weken barst Tomorrowland los. We hebben er zó veel zin in, dat het wachten oneindig lang lijkt te duren. Wodkamerk ABSOLUT voelt met festivalliefhebbers mee en geeft hen de kans op een unieke Tomorrowland-ervaring.

ABSOLUT organiseert een evenement waar je niet alleen de sterren van de hemel kunt dansen, maar ook nog eens een plekje op Tomorrowland of een van de andere prijzen kunt bemachtigen.

Het gaat allemaal plaatsvinden op het Theaterplein in Antwerpen. Jana Vitiligo en DJ Licious komen langs voor het draaien van fijne plaatjes. Enige wat jij hoeft te doen is op een feestelijk verlichte dansvloer je beste moves showen. Stopt de muziek? En komt het nummer van jouw polsbandje overeen met het nummer dat je ziet op het scherm? Dan ben jij misschien wel de gelukkige die naar Tomorrowland gaat of één van de andere leuke Tomorrowland prijzen verdient!

De dansvloer van ABSOLUT x Tomorrowland opent vrijdag om 20.30 uur.
Be there or be square.

Klik hier voor meer info!

Ontdek meer