Sluit de winter al skiënd af met Snowclash!

Samuel Wornoo-09 november 2021 om 15:36

Van 1-9 april 2022 organiseert Snowbite en Route Du Soleil in samenwerking met TAGMAG Snowclash. Deze epic skireis wordt dé perfecte afsluiter van de winter voor de Belgen! Geniet een week lang van après-ski, outdoor optredens, DJ’s, shows, vuur en spektakel in één van Europa’s mooiste skigebieden, Les Arcs, met meer dan 450 km pistes.

Er worden heel de week lang feestjes georganiseerd en DJ's als OSKI, 5NAPBACK, Michael Amani en meer zorgen voor vette deuntjes die jouw skivakantie compleet maken.

Elke dag worden er leuke en memorabele activiteiten aangeboden op en rond de piste. Samen met het riders, circus- en animatieteam worden spectaculaire en adembenemende shows voorzien tijdens Snowclash!

We nemen een volledige vrachtwagen aan kleurrijk materiaal mee om ook overdag het spektakelgehalte hoog te houden. Al deze activiteiten zijn vrij toegankelijk en gratis voor iedereen. Denk aan poolparty's, freestyle shows, mariokart... We hebben een aantal van Europa's beste skiërs en snowboarders uitgenodigd die tijdens de week enkele shows en demonstraties zullen geven!

Hoe schrijf je je in? Dat kan - enkel voor 16-plussers! - hier. Voor alle praktische info over de reis kan je de website bezoeken.

Wij zien je hopelijk terug in Les Arcs, tot dan!

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Muilen, seksspeeltjes en boy sober zijn!

Simon Smetryns-17 april 2024 om 11:51

Kobe Peeters trok voor ons naar de Chirofuif in Opglabbeek en duwde onze mic onder de feestgangers.

Wil je ook graag dat we eens langskomen op jouw event? Contacteer ons via hier.

Ontdek meer