Nieuwe 'Star Wars'-film uitgesteld door Disney

Karen Luiken-09 november 2021 om 06:14

Slecht nieuws voor fans van ‘Star Wars’. Het nieuwste project in de reeks, ‘Rogue Squadron’, komt later uit dan verwacht. De bedoeling was om de film in 2023 te lanceren, maar Disney heeft die planning nu aangepast.

Regisseuse Patty Jenkins is samen met schrijver Matthew Robinson al meer dan een jaar bezig met het ontwikkelen van de film, met als doel de productie in 2022 te laten beginnen. Aan het einde van dit jaar zouden de voorbereidingen starten.

Die plannen gaan nu dus niet door. Bronnen melden volgens The Hollywood Reporter dat Patty Jenkins geen tijd heeft om volgend jaar al haar aandacht op de film te richten. Ze werkt namelijk ook al aan ‘Wonder Woman 3’ en een Paramount-project over Cleopatra.

‘Rogue Squadron’ wordt de eerste speelfilm sinds het einde van de ‘Skywalker’-trilogie, die eindigde met ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ uit 2019.

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

Johnny Depp keert voor megadeal mogelijk toch terug als Jack Sparrow

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:08

Johnny Depp keert misschien tóch terug naar ‘Pirates of the Caribbean’ nadat hij vier jaar geleden uit de franchise werd verwijderd. Poptopic meldt dat de 59-jarige acteur met Disney praat over een megadeal.

Nu Johnny de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, zou Disney hem tóch weer terug willen laten keren in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’. En daar staat een flink bedrag tegenover. Volgens een bron gaat het om een deal van 300 miljoen dollar.

“Disney heeft contact met de acteur opgenomen voorafgaand aan zijn proces wegens smaad tegen Amber Heard”, aldus de insider. “Ze hebben gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor nog een of twee piratenfilms.”

De bron voegt daar nog aan toe dat er ook nog een ander project in de maak is voor Johnny. “De deal is naar verluidt voor een terugkeer als Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean 6’, maar ook voor een spin-off over het vroegere leven van de Captain of the Black Pearl’.

Voor dat laatste project zou al een concept klaarliggen. “Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terug zal keren als zijn iconische personage”, zegt de bron nog over Disney.

Ontdek meer