Uit zoveel afleveringen bestaat nieuw seizoen 'Undercover'

Karen Luiken-09 november 2021 om 05:35

Volgende week gaat het derde seizoen van ‘Undercover’ van start. Vanaf zondag 21 november verschijnt er iedere zondag een gloednieuwe aflevering op Netflix, Eén en VR1 NU. In aanloop naar die magische datum krijgen we steeds meer over de reeks te weten.

We wisten al dat Ferry en Bob voor het nieuwe verhaal samen moeten werken. Terwijl de een de gevangenis heeft verlaten en ontdekt dat hij zijn plek in de xtc-wereld kwijt is, is de ander weg bij de politie. Wat niemand voor mogelijk acht gebeurt dan toch: de gezworen vijanden moeten de handen ineen slaan om te kunnen overleven. Na de moord op een undercoveragent moeten Bob en Ferry door een samenloop van omstandigheden samen een Turks xtc-netwerk oprollen. Dit om elk hun eigen hachje te redden. Of steken ze elkaar toch liever een mes in de rug?

Dat wisten we dus al een tijdje. En dat Tom Waes en Frank Lammers terugkeren voor hun vertrouwde hoofdrollen, was ook al bekend. Nu komt daar nog een nieuwtje bij: Netflix heeft bekendgemaakt dat het derde seizoen uit acht afleveringen bestaat, waarvan de laatste op 9 januari te zien zal zijn. Zin in!

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer