2018 Nicki Minaj
Entertainment
Music

Fans Nicky Minaj razend nadat ze tour cancelt

11-03-2019 20:46
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Nicki Minaj is volop bezig met haar wereldtournee, maar dat loopt niet van een leien dakje. Nadat ze al eerder haar concert in Slowakije moest afzeggen en bijna een uur te laat op het podium verscheen in België, kwam ze niet opdagen dit weekend in het Franse Bordeaux. Fans wisten pas drie uur op voorhand dat hun idool niet zou komen.

Ze probeerde (misschien zelfs tevergeefs) haar excuses nog aan te bieden op haar Instagram:

“Jongens, het is echt niet in mijn voordeel om niet op te treden, en geld te verliezen en mijn fans kwaad te maken. Ik houd ervan om voor jullie op te treden. Ik ben waarschijnlijk meer opgewonden dan jullie voor een show. Maar deze twee steden waar er technische problemen waren, waren twee steden waar ik nog nooit geweest was. We hebben het geprobeerd, maar ze hadden gewoon niet genoeg elektriciteit in het gebouw om mijn show te ondersteunen. En ze hebben ons dat pas drie uur voor de show verteld. We hebben het geluid wel getest, en toen zeiden ze ons dat alles ok was. In ieder geval, elke artiest heeft technische problemen en moet shows afzeggen. Ik wil jullie vertellen dat ik veel van jullie houd en dat ik het binnenkort goed zal maken.”

Op sociale media kunnen ze haar excuses moeilijk smaken. Bronnen zeggen zelfs dat kwade Franse fans om Cardi B begonnen te roepen nadat Nicki Minaj verstak gaf. Pijnlijk…

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Barbie® (@nickiminaj) op