Fan krijgt 3000 dollar van Taylor Swift

2019 Taylor Swift
Entertainment
Celebs
05-04-2020 09:51
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Taylor Swift heeft één van haar fans flink uit de brand geholpen door een bedrag van 3000 dollar naar haar over te maken. Het meisje kwam in de problemen omdat ze haar twee banen kwijtraakte door de coronacrisis. Dat vertelt de fan in kwestie, Jess Buslewicz, volgens Page Six.

Jess, een tweedejaars studente in Northampton, moest vanwege de snelle verspreiding van het coronavirus terugkeren naar haar huis in Newington. Ze verloor haar baan als gids op de campus en haar oppasbaan, die beide hielpen haar schoolboeken en collegegeld te kunnen betalen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, verloor haar moeder ook haar job als reisagent.

Via een blog op Tumblr schreef Jess over haar problemen. Haar leven zag er niet rooskleurig uit, maar haar volgers zorgden met kleine donaties van 5 à 10 dollar voor kleine lichtpuntjes. Op een normale woensdagavond kwam daar plots een enorm bedrag bij. Ze ontving een melding waarin stond dat Taylor Nation LCC een bedrag van 3000 dollar had gedoneerd.

Bij de donatie stond een persoonlijk bericht van Taylor Swift. “Jess, ik heb je bericht gezien over alles wat je doormaakt. Het spijt me dat je je baan op de campus bent kwijtgeraakt. Ik kan zien dat deze situatie je intense angst heeft bezorgd en ik hoop dat dit geschenk van 3000 dollar zal helpen om jou en je moeder gezond en veilig te houden.”

Jess wist niet wat ze zag. “Ik ben er vrij zeker van dat ik een black-out kreeg toen ik de melding zag”, aldus Jess volgens Page Six nadat ze erachter kwam dat ze geld van Taylor Swift had ontvangen. “Ik kan me er niets meer van herinneren.”