Famke Louise brengt deze week haar eerste album uit

2019 Famke Louise
Entertainment
Music
11-11-2020 08:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is een spannende week voor ‘Famke Louise’. Gisteren verscheen haar nieuwe documentaire, vrijdag is het tijd voor haar debuutalbum. En oh ja, ze lanceert dan ook meteen even de videoclip van het nummer ‘Laten Zien’.

Famke Louise lijkt zich niet veel aan te trekken van alle negativiteit om zich heen. Ondanks de bakken kritiek die ze over zich heen kreeg na haar deelname aan de #ikdoenietmeermee-actie, blijft de zangeres kei- en keihard werken. Waaronder dus aan haar eerste album ‘Next’. “Ik ben super dankbaar voor alles en iedereen die eraan meegewerkt heeft”, schrijft ze op Instagram. De plaat wordt uitgebracht door het label van Ali B en bevat in totaal elf liedjes.

Voor wie geen genoeg kan krijgen van Famke, is er gisteren ook de nieuwe documentaire ‘Famke: Next’ verschenen, een driedelige reeks uit de handen van documentairemaker June te Spenke. Daarover zegt Famke: “Een jaar geleden ben ik begonnen aan deze documentaire en hoe het eindresultaat is geworden had ik niet kunnen voorzien. Heb mezelf volledig open gesteld en ik vind het echt dood en doodeng. Jullie zien alleen de buitenkant maar ik ben nu ready om ook de binnenkant met jullie te delen.”