Fall Guys voegt nieuwe ronde, 'Lil Yeety' en meer toe in midseason update

Fall Guys Big Fans
Technology
Games
11-11-2020 17:00
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De makers van Fall Guys: Ultimate Knockout zitten niet stil. Mediatonic heeft wederom een update uitgebracht die een heleboel nieuwigheden met zich meebrengt. Onder andere een gloednieuwe ronde, 'Lil Yeety' en een nieuw naamsysteem zijn aan het spel toegevoegd.

De hoofdattractie van de update is een gloednieuwe middeleeuwse ronde genaamd Big Fans. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden bestaat het level enkel en alleen uit, jawel, reusachtige fans! Lukt het jou om de finish te bereiken zonder te vallen?

Fall Guys is op zich best al een chaotische game, maar doet er nu nog een schepje bovenop door een nieuwe lading random obstakels toe te voegen aan bestaande mappen. Welke mappen dit keer 'verrassingselementen' hebben gekregen, gaan we natuurlijk niet spoilen, maar we kunnen alvast wel verklappen dat ze voor héél wat extra chaos en uitdaging zorgen.

Ook op PC valt er weer wat nieuws te ontdekken, namelijk een nieuw naamsysteem. PC-spelers kunnen via de instellingen van het spel voortaan een door de computer random gekozen naam toekennen aan hun poppetje. (Vaarwel, Fall Guy #1416!).

En oh ja, wist je dat Big Yeetus (de grote hamer die jou naar de andere kant van een map kan yeeten) een klein broertje heeft? Hij heet Lil' Yeety en is een zeer zeldzame verschijning!

De midseason update is nu beschikbaar. Hieronder een preview van alle nieuwigheden: