Fall Guys Seizoen 3: nieuwe levels, kostuums en rank-systeem onthuld

Winter Knockout
Technology
Games
14-12-2020 20:09
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Het derde seizoen van Fall Guys komt eraan en dat betekent dat spelers zich weer mogen verwachten aan een heleboel nieuwe content. Seizoen 3, dat volledig in het teken van de winter staat, gaat morgen van start en wordt de grootste update tot nu toe.

Geloof je ons niet? Wacht maar tot je ontdekt wat ontwikkelaar Mediatonic allemaal voor je in petto heeft! Laten we alvast beginnen met het aantal nieuwe levels. Wanneer het derde seizoen straks van start gaat, kunnen spelers meteen aan de slag met maar liefst 7 nieuwe levels waaronder twee nieuwe finales. Eén van de finales heet Thin Ice en kan best omschreven worden als een ijzige (én glibberige) variant van Hex-A-Gone. Een andere nieuwe ronde heeft de naam Snowy Scrap meegekregen en is een teamspelletje waarbij je met je teamgenoten zo snel mogelijk een zo groot mogelijke sneeuwbal moet rollen. Enkel de teams met de grootste ballen (interpreteer dit zoals je zelf wil) gaan door naar de volgende ronde.

Uiteraard worden er niet alleen nieuwe rondes toegevoegd, maar ook tal van winterse kostuums, knotsgekke nieuwe obstakels zoals bokshandschoenen die uit de muren schieten en de introductie van... Crown Ranks!

Jawel, Fall Guys komt eindelijk met een feature die bijhoudt hoeveel spelletjes je hebt gewonnen. Spelers die regelmatig winnen, zullen dit systeem trouwens extra leuk gaan vinden, want hoe hoger hun rank, hoe meer kans ze ook maken op exclusieve beloningen zoals een zeer zeldzame gouden skin!

Fall Guys: Ultimate Knockout is nu beschikbaar op PlayStation 4 en PC.