Fall Guys maakt thema van derde seizoen bekend

Fall Guys Slime Survivors
Technology
Games
27-11-2020 00:53
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Mediatonic, de ontwikkelaar van Fall Guys, heeft het thema voor het aanstaande derde seizoen van de populaire partygame officieel aangekondigd. Op Twitter werd een eerste promotionele afbeelding gedeeld waarop een winters thema te zien is.

Mediatonic kondigde het thema van het nieuwe seizoen niet zomaar aan maar deed dat door middel van een gigantische jigsaw puzzel. Maar liefst 300 fans, die elk een puzzelstukje toegestuurd kregen, moesten samenwerken om de puzzel tot een goed einde te brengen. Na enkele uurtjes knippen en plakken werd eindelijk ontdekt waar seizoen 3 om gaat draaien: de winter.

Veel meer over seizoen 3, dat Winter Knockout zal heten, is momenteel niet bekend. Wel weten we dankzij Fall Guys community manager Oliver Hindle dat seizoen 3 alvast veel meer nieuwe content (lees: mappen en kostuums) zal bevatten dan het huidige tweede seizoen. We zijn benieuwd!

Wanneer seizoen 3 precies van start gaat is nog even afwachten. Verwacht wordt dat het nieuwe seizoen ergens in de tweede week van december wordt gelanceerd.