Fall Guys komt deze zomer naar Xbox en Nintendo Switch!

Fall Guys Switch
Technology
Games
28-02-2021 14:08
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De knotsgekke partygame Fall Guys: Ultimate Knockout krijgt er binnenkort een heleboel nieuwe spelers bij want de gamehit van 2020 komt deze zomer ein-de-lijk ook naar Xbox-consoles en Nintendo Switch. Dat hebben ontwikkelaar Mediatonic en uitgever Devolver Digital aangekondigd op hun sociale media. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Ongeveer een jaar na de release van de game op de PlayStation 4 en pc kunnen ook Switch en Xbox-spelers binnenkort genieten van het chaotische battle royal-spelletje Fall Guys: Ultimate Knockout. In de game racen (of beter gezegd: stuiteren, vallen en rollen) maximaal 60 spelers langs bizarre obstakels en uitdagende parcours om de finish te halen. Dit blijft zich herhalen totdat uiteindelijk 1 winnaar overblijft.

Fall Guys ontvangt net als vele andere soortgelijke spellen regelmatig nieuwe content in de vorm van seizoenen die telkens rond een thema draaien. Zo stond seizoen 2 in het teken van de Middeleeuwen, heeft het huidige seizoen een winters sfeertje en is onlangs aangekondigd dat seizoen 4 een futuristische look krijgt.