Fall Guys: de leukste battle royal ooit gemaakt is nu verkrijgbaar!

Fall Guys
Technology
Games
04-08-2020 19:54
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De Battle Royal game Fortnite heeft er vandaag een grote concurrent bijgekregen in de vorm van Fall Guys: Ultimate Knockout, een knotsgekke nieuwe Battle Royal online multiplayer game waarin 60 spelers het tegen elkaar moeten opnemen in een reeks chaotische minigames tot er één winnaar overblijft. De game van Mediatonic en Devolver Digital is vanaf vandaag te verkrijgen op de PlayStation 4 en PC en is al meteen zó populair dat de servers van de game op lanceringsdag al volledig K.O. zijn gegaan omdat echt IEDEREEN het wil spelen!

OMG! Tell me more!

In Fall Guys besturen spelers een kleurrijk en klungelig poppetje (een zogenaamde Fall Guy) waarmee ze tegen 59 andere online spelers strijden om de kroon. Dit gebeurt door middel van allerlei minigames (van hilarische hindernissenparcours tot het rammen door deuren) waarin alle deelnemers zich met heel wat struikelen, vallen en opstaan door alle levels proberen heen te slaan tot er uiteindelijk één speler overblijft als winnaar. In sommige levels zul je moeten strijden voor jezelf, terwijl je op andere momenten zult moet samenwerken in teamverband om de volgende ronde te halen.

En hadden we al vermeldt dat PlayStation Plus-abonnees deze maand de game gewoon gratis en voor niets kunnen downloaden? Log je snel in en spelen maar!