FACTS geannuleerd door corona

2019 Facts
News
Coronavirus
13-03-2020 11:05
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De lente-editie van FACTS in Flanders Expo Gent gaat niet door. Aangezien de situatie in België steeds meer kritiek wordt en nu ook de Verenigde Staten reisrestricties naar Europa hebben ingevoerd, heeft FACTS finaal beslist om om de editie te annuleren.

“Nadat we alle mogelijke opties van veiligheidsmaatregelen hebben uitgeput, hebben we uiteindelijk beslist om de richtlijnen van de lokale gezondheidsorganisaties en overheden te volgen, die aangegeven hadden dat evenementen geannuleerd moesten worden”, aldus de organisatie in een verklaring. “Omdat het ons hoofddoel is om onze geweldige community de unieke ervaring te bieden die ze verdienen en om hun veiligheid te garanderen, hadden we simpelweg geen andere opties meer.”

Een aantal gasten dat in het weekend van 4 en 5 april naar Gent zou komen, komt nu naar de herfsteditie op 24 en 25 oktober. Het gaat om Ian Somerhalder, Rebecca Mader en Troy Baker.

Alle bezoekers, exposanten en partners zullen binnenkort persoonlijk gecontacteerd worden via e-mail, met meer informatie rond de volgende stappen. De tickets van FACTS in april zullen geldig blijven voor FACTS in oktober, maar bezoekers zullen de keuze krijgen: het ticket houden voor oktober of een aanvraag tot terugbetaling indienen.