Fabrizio laat van zich horen na break-up

Fabrizio 2019
Entertainment
Celebs
09-11-2020 17:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het zijn geen gemakkelijke tijden voor Fabrizio. Hij zit in een semi-lockdown, kampt met persoonlijke issues én verloor zijn vriendinnetje. Via Instagram geeft hij een update over hoe het met hem gaat. Hij laat weten dat hoewel hij zich misschien niet altijd top voelt, hij zijn toekomst toch rooskleurig in probeert te zien.

Fabrizio begint zijn bericht door eerlijk te vertellen dat hij geen idee heeft hoe het nu écht met hem gaat. Het is allemaal wat veel. “Ik weet oprecht niet hoe ik mij de laatste dagen voel of hoor te voelen”, schrijft hij. “Lockdown 1 was al onwerkelijk maar ook gewoon ‘nieuw’. We wisten niet wat we moesten verwachten. Ik had mijn partner 24/24 bij me wat het niet per sé makkelijker maakte maar vooral draagzamer denk ik.”

Na de eerste lockdown ging Fabrizio weer terug aan het werk. Zowel in de gym als in de tattooshop. Het ging goed, maar daar kwam enkele maanden later weer verandering in toen hij opnieuw zijn deuren moest sluiten. “Dus hoe gaat het nu met me? Ik zit thuis, mijn relatie is verleden tijd en ik heb TE veel tijd om na te denken. Dus ik pieker veel. Ik zoek naar afleiding. Gelukkig ben ik me er wel van bewust dat dit een fase is en probeer me op het positieve te focussen. Zoals mijn lieve zoon, mijn familie, vrienden en toekomstige ambities terwijl ik me vastklamp aan het feit dat er mensen zijn die het veel en veel erger hebben dan ik. En dat ik wat minder moet bitchen. Ik persoonlijk heb nog niemand verloren aan COVID-19 en mijn visie is daarom misschien nog best sceptisch. Maar goed, dat is mijn gevoel.”

De kleurplaat gaat nieuwe uitdagingen aan en bereidt zich voor op wat komen gaat. “Het blijft natuurlijk niet voor altijd zo. Dus ik probeer mijn social media weer wat leven in te blazen door mijn persoonlijke ervaringen te delen en misschien iemand daarbuiten het gevoel te geven dat hij/zij niet alleen is.”