Exclusieve Pokémon voor Pokémon-games Sword en Shield onthuld

Pokémon Sword And Shield
Technology
Games
10-10-2019 01:47
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Wie fan is van Pokémon-games weet natuurlijk dat het traditie is dat er exclusieve Pokémon verbonden zijn aan de spellen. Wie het ene spel koopt, kan een exclusieve Pokémon vangen die in het andere spel niet te vinden is en omgekeerd. Ook in de aanstaande Pokémon-games Sword & Shield mogen spelers meer van hetzelfde verwachten. Nintendo en The Pokémon Company hebben aan de hand van twee korte filmpjes bekendgemaakt welke Pokémon exclusief naar de Pokémon Sword & Shield komen.

Spelers die de Sword-versie van de game in huis halen, kunnen de vogelachtige Pokémon Sirfetch'd aan hun collectie toevoegen. Sirfetch'd is de evolutie van Farfetch'd en is een kalme, maar strijdvaardige Pokémon. Tijdens het strijden gebruikt hij de scherpe stengel van zijn prei als lans en dikke bladeren als schild.

Wie de Shield-versie van de game in huis haalt, heeft dan weer kans om een Galarian Ponyta te vangen. De Galarian Ponyta komen al sinds mensengeheugenis voor in de bossen van de regio Galar en kunnen de levenskracht van omringende atmosferen in zich opnemen en deze in hun manen opslaan. In tegenstelling tot de vuur Pokémon Ponyta, heeft de Galerian Ponyta veel weg van een magische eenhoorn die rechtstreeks uit een aflevering van My Little Pony lijkt te komen.

Beide Pokémon beschikken over eigen special abilities die je in de onderstaande filmpjes ontdekken kunt.

Pokémon Sword en Pokémon Shield verschijnen vanaf 15 november exclusief voor Nintendo Switch.