'Ex On The Beach' is op zoek naar nieuwe deelnemers

2019 Ex On The Beach
Entertainment
TV / streaming
23-11-2020 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Heb jij een leger aan exen en kun jij niet wachten om hen het strand op te zien wandelen terwijl jij aan een kokosnoot vol met alcohol lurkt? Dan is dit hoogstwaarschijnlijk de uitgelezen kans om mee te doen aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Het programma is op zoek naar nieuwe kandidaten.

Via een oproep wordt er gezocht naar deelnemers. ‘Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland én België? En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor MTV’s: ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw EX next!’, zo valt er te lezen in de advertentie.

De show heeft in het verleden al veel tongen losgemaakt. Van Harry de hengst die met de vrouwelijke helft van de villa het bed induikt tot vechtpartijen en koffers die in het zwembad worden gegooid. Er zijn al veel spraakmakende dingen gebeurd. Maar in sommige gevallen bloeit er ook iets moois op. Kijk bijvoorbeeld naar Channah & Quentin of Olivia & Dennis? Die koppels zijn ondanks alles nog altijd samen.

Zowel singles uit België als Nederland mogen zich aanmelden. Mocht je van plan zijn dat te doen, houd er dan rekening mee dat niemand - maar dan ook echt niemand - mag weten dat je eventueel mee gaat doen.