Er wordt al gepraat over derde seizoen 'Sex Education'

2020 Sex Education
Entertainment
TV / streaming
14-01-2020 16:01
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Nog drie nachten dames en heren. Nog drie nachten voordat het tweede seizoen van ‘Sex Education’ zijn entree maakt op Netflix. Zaterdag en zondag besteden we aan bingewatchen, maandag hebben we alle afleveringen gezien. Maar maak je geen zorgen, want we hebben veelbelovend nieuws over het leven dat daarna volgt. Er wordt al gepraat over een derde seizoen.

Hoewel een derde seizoen nog niet officieel is bevestigd, is de schrijfster van de serie al bezig met nieuwe afleveringen. “Ik ben begonnen aan het schrijven van seizoen 3”, aldus Laurie Nunn tegen LADbible. “Dat is een heel normaal onderdeel van het proces omdat we met zo’n strak schema werken. Bovendien is het groene licht voor het derde seizoen nog niet officieel gegeven. Eind januari weten we daar pas meer over. Fingers crossed!”

Verder vertelt ze in een gesprek met PopBuzz ook dat ze al weet wanneer de show zal eindigen. En dat gebeurt waarschijnlijk wanneer de tieners uit de serie naar de universiteit gaan. “Ik heb het gevoel dat tienershows moeten stoppen vóór de universiteit. Anders krijg je het punt waarop mensen 30 jaar oud zijn en tieners spelen.”