2018 Polly Pocket
Lifestyle
Fashion

Er komt een kledinglijn van Polly Pocket!

15-08-2018 18:41
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Als je terugdenkt aan het speelgoed waar je als kind zot van was, zal Polly Pocket je zeker te binnen springen! De minuscule poppetjes en huisjes maken nu ook een comeback in de vorm van een zeer hippe kledinglijn! 

Speelgoedfabrikant Mattel en modemerk Mimi Wade steken de handen in mekaar en brengen een collectie uit, volledig geïnspireerd op jet populairste speelgoed van de jaren ’90. 

“Alle prints heb ik zelf met de hand getekend, en de tekeningen an sich zijn gebaseerd op mijn interpretatie van Polly Pocket”, vertelt  de ontwerpster aan Vogue. “Ik wilde dat ze eruit zouden zien als de plastic sieraden die je droeg als kind én de echte juwelen die je stiekem paste in de slaapkamer van je oma. Ik was als kind al gefascineerd door Polly Pocket. Mijn favoriete hobby was mijn droomhuis ontwerpen, geïnspireerd op de vele Polly Pocket-doosjes: het paddenstoelen huisje waar een fee in woonde, de stal met de cowgirl, de schelp waar een zeemeermin in leefde of het restaurant met de serveerster.”

Vanaf vrijdag 17/8 zal de lijn beschikbaar zijn online en in de winkel Selfridges in hartje Londen.