2018 Jurassic World
Technology
Games

Er komt een ‘Jurassic Wolrd’-versie van Pokémon Go!

08-03-2018 14:38
Geschreven door Karen Luiken
Comment

We kunnen binnenkort niet alleen op Pokémon jagen, het wordt straks ook mogelijk om digitaal dino’s te vangen. Met de app ‘Jurassic World Alive’ kun je je eigen dinoverzameling maken.

Filmstudio Universal heeft gisteren aangekondigd dat er een nieuwe game op de markt komt. Deze lente al, zo meldt HLN. Het spelletje lijkt heel erg op Pokémon Go waarbij het de bedoeling is dat je pokémons vangt. Bij het nieuwe spel moet je geen pokémons vangen, maar dinosaurussen.

Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Je moet bepaalde plaatsen bezoeken om de dino’s te pakken te krijgen. Is dat gelukt? Dan kun je de beesten laten vechten met die van andere spelers.

Een compleet nieuw element van het spel is dat je een drone kan gebruiken, waarmee je het DNA van dino’s op kan pikken. Met dat DNA kan je vervolgens een eigen dino samenstellen. Je hoeft dus niet perse naar buiten om het spel te spelen, je kunt ook gewoon op je luie billen blijven zitten.

Het spel is over een paar maanden beschikbaar in de App Store en Google Play. Mensen die zich nu al registreren, krijgen een beloning.