Er bestaat een Facebook-groep voor vrijgezelle Efteling-fans

2018 Efteling
News
Bizarre
30-11-2019 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Voor iedere Efteling-fan die zijn of haar prins(es) op het witte paard nog niet tegen is gekomen: er gloort weer een sprankje hoop aan de horizon. Er bestaat een Facebook-pagina die vrijgezelle Efteling-liefhebbers bij elkaar brengt.

De groep is opgericht door de 29-jarige Anne. "Het idee van de groep kwam na een speeddate-dag die de Efteling georganiseerd had. Er waren zoveel mensen die teleurgesteld waren dat ze niet uitgenodigd waren. Ik vond dat daar iets mee gedaan moest worden", vertelt ze tegen Omroep Brabant. Ze richtte een Facebook-groep op en heeft inmiddels al dik 900 leden bij elkaar weten te verzamelen.

"Uit de groep hoeft niet altijd liefde te ontstaan, het kan ook vriendschap en gezelligheid zijn", vervolgt Anne. "Een keer in de maand, maar liefst vaker, proberen we met elkaar af te spreken. Dat gebeurt vooral in het attractiepark, maar soms ook ergens anders."

De Facebook-groep heeft al voor zeker tien succesverhalen gezorgd. "Laatst kreeg ik een berichtje van een stelletje dat elkaar via de groep had ontmoet en nu samenwoont. Dat is leuk om te horen. Daar doen we het voor!"