EOTB-ster Yasmine mishandeld tijdens afterparty

2020 Yasmine Pierards
Entertainment
Celebs
11-08-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Yasmine Pierards is afgelopen weekend in het ziekenhuis beland. De ‘Ex On The Beach’-ster is in haar eigen woning zwaar mishandeld door een man. Dat schrijft ze op Instagram.

Het gebeurde tijdens een feestje. “Ik ben na een domme, kleine afterparty in mijn appartement in elkaar geslagen omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet naar huis wou”, aldus Yasmine bij een foto van haar gehavende gezicht. “Ik heb lang nagedacht om dit wel of niet te posten, maar aangezien ik altijd mijn reality laat zien wil ik jullie waarschuwen voor zulke duivelse mensen.”

Hoewel Yasmine in eerste instantie besloot de privacy van haar mishandelaar te accepteren, heeft ze inmiddels een foto van hem gedeeld in haar Story’s. “Een man die een vrouw op die manier in elkaar kan slaan is geen man en zal nooit een man worden. Er zullen verdere stappen genomen worden.”

Het gezicht van Yasmine is er slecht aan toe. Haar neus is gebroken en ook één van haar ogen is erg dik. “Binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig en laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht.”