EOTB-ster Jørney deelt sneer uit aan Shani

2021 Eotb
Entertainment
Celebs
28-04-2021 11:04
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het huidige seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is er een met een aantal spraakmakende figuren. Shani is er daar absoluut een van. Er is nog geen aflevering voorbij gegaan zonder ruzie waar zij bij betrokken was. Collega Jørney heeft dan ook weinig goede woorden voor haar over. Zij deelt via Instagram een flinke sneer uit richting de blondine.

Wie EOTB heeft gezien, weet dat het momenteel niet lekker loopt tussen Shani en Lesley. Shani wilde Keanu, maar die kon zich niet inhouden toen hij met Lesley onder de lakens dook. Shani vond het belachelijk dat Lesley dit durfde te flikken, aangezien zij wist dat Shani interesse had in Keanu. Ondertussen zoende Shani overigens met Odim, wat dan weer verkeerd viel bij Jørney. “Shani en ik zijn geen vriendinnen en gaan dat ook nooit worden”, zegt Jørney op Instagram. Voor de zoen die ‘haar’ Odim uitwisselde met Shani, heeft ze weinig respect. “Zij is zoent hem, maar vindt het vervolgens niet kunnen dat Lesley met Keanu zoent, terwijl ze niets met Keanu heeft.”

Shani heeft volgens Jørney ‘geen poot om op te staan’. “Jullie gaan het allemaal nog zien”, belooft de Nederlandse schone. “Ik heb verder geen problemen met haar. Ik hoop dat ze de rust en het geluk in haarzelf vindt en niet meer haar onzekerheid hoeft te projecteren door anderen naar beneden te halen, te vernederen of te kwetsen. Mocht er een therapeut zijn die haar kan helpen, bij deze: ik wil het graag bekostigen.”