EOTB-ster Jørney bevestigt relatie met Odim

Jorney Ex On The Beach Double Dutch 740X417
Entertainment
Celebs
08-06-2021 09:46
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ze zijn al meerdere keren samen in het openbaar gespot en stiekem wisten we het natuurlijk al. Maar toch: the cat is out of the bag. Jørney en Odim uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ vormen een setje!

Het koppel maakt het nieuws zelf bekend via Instagram. “Vanaf dag 1 dat we terug waren uit de bijzondere ervaring, zijn we niet meer van elkaar weg geweest”, schrijft Jørney. “Makkelijk is en was het niet - hij is ook geen makkelijke man hoor, hou op schei uit - maar zoals ze zeggen: soort zoekt soort. Als iemand pittig, eigenzinnig en vervelend kan zijn, dan ben ik het wel! Maar daarentegen, houden van hem doe ik zeker in alle kleuren.”

Jørney en Odim maakten in EOTB al snel duidelijk dat ze alleen in elkaar geïnteresseerd waren. Op een klein slippertje van Odim na – hij gaf Shani een stiekeme zoen in het zwembad – heeft hij zich enkel op Jørney gefocust. Alles ging goed tussen de twee, totdat Odim door Isidora naar huis werd gestuurd. Het gevolg: Jørney bleef alleen achter. Hoewel ze in eerste instantie aangaf ook naar huis te willen gaan, besloot ze uiteindelijk toch te blijven. Heel even leek het er zelfs op dat er een kleine romance met Danny zou ontstaan.

Heel even maar, want bij thuiskomst zochten Jørney en Odim elkaar weer op. “Ondanks de heftige periode en alles wat nog komen gaat, zijn we ondenkbaar gelukkig en dankbaar voor elkaar”, besluit Jørney.