2018 Condoom Condooms
Lifestyle
Sex

Engels bedrijf komt met extra kleine condooms

04-08-2018 16:34
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Mannen die een penis hebben die te klein is voor de kleinste condoom, praten daar niet graag over. Begrijpelijk, het is nou eenmaal een gevoelig onderwerp. Maar gelukkig komt daar nu een oplossing voor, zo meldt LadBible.

Een bedrijf uit Engeland genaamd TheyFit hoopt een einde te maken aan het probleem door nu een superkleine condoom op de markt te brengen. Het rubbertje is acht centimeter lang en ruim tien centimeter breed. De condooms die nu al als kleinste condooms worden verkocht, zijn bijna twee keer zo groot. 

“Vind je dat condooms veel te lang zijn voor jou? Vallen ze er constant vanaf als je seks hebt? Het is een heel normaal probleem”, zo staat te lezen op de website van het bedrijf dat de condooms gaat verkopen.

De organisatie geeft aan dat de small condooms die we nu kennen, helemaal niet zoveel verschillen van de normale condooms.  “Miljoenen mannen zoek iedere dag op internet naar kleinere condooms en een oplossing voor hun probleem. Maar het probleem is niet dat je een kleine condoom nodig hebt – het probleem is dat de traditionele condooms veel te groot zijn voor de meeste mannen!”