Engeland krijgt een E-NORM waterglijbanenpark

2019 Waterpark Engeland
News
Bizarre
08-09-2019 11:20
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Liefhebbers van waterglijbanen, opgelet. In de Engelse stad Bournemouth wordt momenteel hard gebouwd aan het Elysium Water Park. Een park waar je je een hele dag (al dan niet langer) kan vermaken met een groot aantal glijbanen. Roetssssjjj!

Engeland staat niet bepaald bekend om de tropische temperaturen, maar in het Elysium Water Park waan je je 365 dagen per jaar in een zomerse omgeving. Je wordt omringd door allerlei attracties: van golfslagbaden tot wildwaterbanen. Het belooft het meest luxe en grote indoor waterpark van het Verenigd Koninkrijk te worden.

Voor mensen die de waterglijbanen liever links laten liggen, is er ook genoeg vertier. Het park wordt namelijk voorzien van een wellnes- en beautyspa. Je kan er terecht voor sauna’s, spa’s, massage- en schoonheidsbehandelingen en zelfs voor een uurtje sporten.

Het project is enorm en gaat volgens Axed 82 miljoen euro kosten. Het duurt helaas nog wel even voordat we het park met eigen ogen kunnen bekijken. Naar verwachting openen in 2023 de deuren.