Emma Watson ging in therapie door 'Harry Potter'-films

2019 Hermione
Entertainment
Celebs
06-11-2019 19:55
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

De Britse actrice Emma Watson werd wereldberoemd door haar rol als Hermelien Griffel in de acht 'Harry Potter'-films. Ze groeide op in rijkdom en faam. Ze lijkt het ideale leven te hebben, maar eerder deze week deed ze een boekje open over de gevolgen van 'Harry Potter'. Dat deed ze in een interview met Vogue.

"Ik heb in therapie gezeten en voelde me er echt schuldig over. Ik dacht waarom ik? Iemand anders zou het liever willen en er meer van hebben genoten dan ik. Ik heb veel geworsteld met het schuldgevoel. Ik dacht: ik zou hier veel meer van moeten genieten. Ik zou opgewonden moeten zijn, maar ik heb het eigenlijk echt heel moeilijk", vertelt ze.

Emma was amper 9 toen ze tijdens het turnen uit de rij werd gepikt en gevraagd werd om auditie te doen voor de rol van Hermelien. De rest is natuurlijk geschiedenis. Ze werd onmiddellijk gebombardeerd tot wereldster, maar gelukkig waren er nog haar vrienden en familie die haar hielpen herinneren wie ze eigenlijk écht was:

"Ik dacht: ik ben iemands dochter. Ik ben de dochter van mijn moeder, ik ben de dochter van mijn vader, ik ben een zus. Ik behoor tot een gezin. Ik kom uit een plaats, ik heb wortels,. Er is een heel groot bestaan en een identiteit dat ik met me mee draag, en die heel belangrijk is. Dat heeft niks te maken met het leven daarbuiten."

Bekijk het openhartige interview hieronder: