Elke ontving sms’je van Eline na ‘Temptation Island’

2020 Elke Temptation Island
Entertainment
TV / streaming
17-06-2020 08:49
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als iemand het zwaar heeft gehad tijdens ‘Temptation Island’, dan is het Elke wel. Haar vriend bedroog haar met Eline. En hoewel dat bij veel vrouwen een bitchfight zou kunnen veroorzaken, gebeurt bij Elke het tegenovergestelde. Zij besloot de verleidster te vergeven na een sms’je van haar te hebben ontvangen.

Elke omschrijft haar Temptation-tijd als een zware periode. Maar, zo zegt ze in een gesprek met Story: “Ik neem niemand iets kwalijk. Ook Eline niet. Na de opnames excuseerde ze zich nog met een sms’je. Eline vroeg oprecht hoe het met me was en bood haar excuses aan. Dat apprecieerde ik echt heel hard. Vriendinnen kun je ons niet noemen, maar we zijn helemaal oké met elkaar. Vorige week zagen we elkaar voor het eerst face to face en vertelde ze haar kant van het verhaal.”

De brunette gelooft dat alles om een reden gebeurt. Ook dit. Ook hetgeen dat Arda haar heeft aangedaan. “Misschien moest dit gebeuren om mezelf terug te vinden. Ik heb nu geleerd dat ik mezelf nooit mag wegcijferen in een relatie of vriendschappen, ik moet voor mezelf opkomen. Het was een heel harde les, maar ik ben er sterker uitgekomen.”