Pubg Pathofexile Ps4
Technology
Games

Eindelijk: ‘PUBG’ en ‘Path of Exile’ komen in december naar de PlayStation 4

07-11-2018 02:05
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De populaire shooter game ‘PlayerUnknown’s Battlegrounds’ en de free-to-play actie-rpg ‘Path of Exile’ komen eindelijk naar de PlayStation in december.

PUBG verscheen in 2017 exclusief op Xbox One en Pc, maar verschijnt na een jaartje exclusiviteit, volgende maand ook op PS4-consoles. PUBG is een online multiplayer schietspel waarin maximaal 100 spelers het tegelijk tegen elkaar kunnen opnemen in een heuse battle royal waarbij uiteindelijk één speler overblijft als winnaar. PlayStation 4 gamers kunnen vanaf 7 december 2018 aan de slag met het spel.

Path of Exile is een free-to-play online game van developer Grinding Gear Games waarin spelers op ontdekking kunnen gaan in de fantasierijke wereld van Wraeclast en quests van NPC’s vervullen om XP en equipment te verdienen. De game heeft veel gelijkenissen met de 'Diablo'-spellen van Blizzard Entertainment. Path of Exile verschijnt ergens in december 2018 op PlayStation 4.

Hiermee worden opnieuw 2 grote titels toegevoegd aan het steeds meer indrukwekkend wordende aanbod op de PS4. Hoewel de console zich in zijn laatste levensjaren bevindt (PlayStation’s volgende next-gen console is al in de maak!), blijft de PS4 het financieel nog steeds goed doen. Van de PS4 (waarvan er tot op heden al 86,1 miljoen exemplaren werden verkocht) werden al meer stuks verkocht dan tijdens de hele levenscyclus van voorloper PlayStation 3. Van Sony’s PS3 werden in totaal 83,8 miljoen exemplaren verkocht.