Eindelijk: nieuwe seizoen 'Lupin' staat op Netflix!

2021 Lupin
Entertainment
TV / streaming
11-06-2021 09:37
Geschreven door Karen Luiken
Comment

We worden al maandenlang warm gemaakt, voorbereid en geënthousiasmeerd. We kregen foto’s te zien, teasers en een trailer. Allemaal om het tweede seizoen van ‘Lupin’ aan te kondigen. Vandaag is de grote dag eindelijk aangebroken dat we van het eindresultaat kunnen genieten. De nieuwe afleveringen staan op Netflix!

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen, dat begin dit jaar online verscheen, geëindigd is. De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft de familie van Assane letterlijk uit elkaar gerukt. Hij staat met zijn rug tegen de muur en heeft maar één uitweg: een nieuw plan verzinnen. Er zit niets anders op. Zelfs niet als hij daarmee zijn eigen leven in gevaar brengt...

Het complete tweede deel is in zijn geheel op Netflix gegooid. Dat bestaat, net als het eerste, uit vijf afleveringen van veertig minuten per stuk. In de eerste aflevering gaat Assane samen met Guédira op zoek naar Raoul. Eenmaal in een verlaten landhuis in Normandië komt het tot een verhitte confrontatie tussen Assane en Leonard.