2017 Efteling Pardoes
Lifestyle
Jobs

Efteling komt met bijzondere vacature

10-01-2019 13:29
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als je altijd al in de Efteling hebt willen werken, kun je nu je kans grijpen. Het pretpark is op zoek naar een machinist voor de stoomtrein, die de bezoekers iedere dag door het park vervoert.

Als machinist ben je volgens de vacature verantwoordelijk voor het opstarten en controleren van de stoomtrein voor de opening van het park. Je helpt gasten met in- en uitstappen en zorgt dat de gasten een veilige treinreis door het park beleven. Aan het eind van de dag sluit je de stoomtrein af en ontkoppel je de wagon. Verder zorg je ook voor regulier onderhoud en maak je de stoomtrein schoon.

Lijkt dat je wat? Dan moet je aan de volgende eisen voldoen om in aanmerking te komen voor de baan: je moet minimaal een MBO werk- en denkniveau hebben. Je hebt geen hoogtevrees en/of evenwichtsstoornissen. Je hebt ervaring met gastencontact. Je hebt technisch inzicht en technische affiniteit. Je bent 4 tot 5 dagen per week beschikbaar om te werken, waarvan ten minste een weekenddag. Je bent ook beschikbaar op avonden, tijdens feestdagen en in vakanties.

De nieuwe werknemer van de Efteling krijgt een jaarcontract voor 20 tot 38 uur per week en een salaris tussen 1849,95 en 2167,27 euro per maand op basis van 38 uur. Verder mogen jij en je eventuele partner en gezinsleden het hele jaar gratis naar het pretpark.