Acod Episode 1
Technology
Games

Eerste ACOD-uitbreiding 'Legacy of the First Blade' is verkrijgbaar vanaf 4 december

28-11-2018 19:55
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Ubisoft heeft de eerste trailer en details onthuld voor de eerste uitbreiding 'Legacy of the First Blade' van hun succesvolle game Assassin's Creed Odyssey.

In Hunted, de eerste van drie episodes die onderdeel zijn van de uitbreiding, zetten spelers hun grootse avontuur in Oud Griekenland voort om Darius te ontmoeten, een legendarische figuur die als eerste het signature-wapen van de Assassins, het Hidden Blade, hanteerde. Maar is Darius een vriend of een vijand? Spelers met een Season Pass of Gold Edition krijgen toegang tot de DLC vanaf 4 december, andere spelers kunnen deze gewoon apart kopen. De overige episodes van 'Legacy of the First Blade', Shadow Heritage (episode 2) & Bloodline (episode 3) verschijnen begin 2019.

Later in dat jaar brengt Ubisoft een tweede uitbreiding 'The Fate of Atlantis' uit, ook weer bestaande uit verschillende episodes die samen een nieuw verhaal vertellen in de wereld van Odyssey. Uiteraard kunnen spelers ook weer nieuwe abilities en equipment verdienen, het opnemen tegen gloednieuwe vijanden en nieuwe relatie's opbouwen met uiteenlopende en kleurrijke personages om hunzelf te ontpoppen tot ware helden.