Eerste kwartet is een feit in 'Ex On The Beach: Double Dutch'

2021 Eotb
Entertainment
TV / streaming
03-05-2021 09:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

We wisten dat ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ heftig kon zijn, maar dit seizoen slaat echt alles. De belofte van MTV dat er meer seks, drama en ruzies zouden zijn dan ooit tevoren, is na vier afleveringen keihard waargemaakt. Gebeurde dat niet met het gedrag van de spraakmakende deelnemers Dusty en Lesley, dan wel met het kwartet dat de twee hebben beleefd met Keanu en Imke.

Het lijkt wel alsof er in dit seizoen van schaamte geen sprake is. Zo’n beetje alle deelnemers zoenen met elkaar of delen het bed met elkaar. Soms wisselen ze elkaar af, soms gaat iedereen tegelijkertijd. Vooral Lesley staat op dit gebied voor alles open. Vorige week dook ze het bed in met Keanu en Dusty, deze week pakt ze er Imke ook nog even bij. En daarmee is het eerste kwartet een feit.

Wat Dusty’s ex Sem daarvan vindt? Die is zich nog van geen kwaad bewust. Ja, ze weet inmiddels dat hij (wederom) intiem is geweest met Imke, maar dat Lesley én Keanu ook bij dat avontuurtje waren, dat is nog top secret. Misschien kan de extra power van nieuwkomer Davey, de ex van Jørney, daar meer duidelijkheid over geven. Hij krijgt een geheim van de villa te zien.

Benieuwd wat de volgende aflevering ons gaat brengen...