Eerste gameplaybeelden Marvel's Avengers-game vrijgegeven

Marvels Avengers Gameplay
Technology
Games
20-08-2019 18:00
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Square Enix heeft voor het eerst gameplaybeelden vrijgegeven van Marvel's Avengers, de aankomende nieuwe actie-avonturen game - en tevens het grootste project tot op heden - van ontwikkelaar Crystal Dynamics.

De beelden werden afgelopen juni al vertoond aan de pers achter gesloten deuren tijdens de E3-gamebeurs, maar zijn nu ook eindelijk beschikbaar gesteld voor de rest van de wereld.

Zoals eerder werd aangekondigd, kunnen spelers in het spel in de huid kruipen van hun favoriete Avengers Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow en Captain America. In de 18-minuten-durende gameplayvideo zien we elk van de helden met hun eigen unieke vaardigheden in actie tijdens een aanval op de beroemde Golden Gate Bridge van San Francisco. Het filmpje begint met Thor en eindigt met een bossfight tussen Black Widow en Taskmaster (één van de vele villains in de game).

Marvel's Avengers komt met een singleplayer- en multiplayer mode en verschijnt vanaf 15 mei 2020 op PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc. Meer over het verhaal van de game lees je hier.