Eerste gameplaybeelden 'Jumanji: The Video Game' duiken op

Jumanji Videogame 2019
Technology
Games
31-08-2019 19:14
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Jumanji: The Video Game, een 4-speler multiplayerspel dat gebaseerd is op de Jumanji-film waarin Dwayne 'The Rock' Johnson, Jack Black, Karen Gillan en Kevin Heart de hoofdrollen spelen, heeft een gameplaytrailer en een nieuwe releasedatum gekregen.

Het spel werd eerder dit jaar aangekondigd met niet meer dan een korte teaser en wat screenshots, maar nu hebben we eindelijk ook een eerste duidelijk blik op de action-adventure game. Net zoals de film waarop het spel is gebaseerd, moeten spelers in de game samenwerken om de wereld van Jumanji van de ondergang te redden en kunnen ze daarbij gebruikmaken van de unieke vaardigheden van hun karakter. In de jungle loert uiteraard ook gevaar, dus de ogen openhouden voor dreigingen van alle soorten is dan ook aanbevolen.

Jumanji: The Video Game zou aanvankelijk uitkomen op 15 november voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch, maar heeft intussen een nieuwe releasedatum gekregen. De game komt nu uit op 8 november, maar liefst een hele week eerder dan gepland!